reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki mamy prawie 5cm - 4,80cm.
Było usg przez brzuch i słyszałam 4sec serduszko. Nie wiem ile uderzeń bo mi nie powiedzieli. Ruszał rączkami i nóżkami, podskakiwał jak się śmiałam. Potem miałam wizytę u ginekologa wiec mam pierwsze badania krwi morfologia itd. No i w związku z pcos będę mieć badanie z obciążeniem glukoza w kierunku wykluczenia/potwierdzenia cukrzycy ciążowej - ale to dopiero w 23-24tc. Teraz w piątek odwołali moja wizytę konsultacyjna przed NIPT i będą dzwonić na telefon.

Lekarze liczą ze dziś 11+3 (wg usg 11+1) także jest super
Jestem taka szczęśliwa 🥰🥰🥰
Zobacz załącznik 1092837
Super gratulacje 🙂ja miałam dzisiaj test obciążenia glukoza, a ze względu na korona wirusa nie było łatwo, pomiędzy pobieraniem krwi czekałam w samochodzie zamiast w laboratorium. Mam już wyniki i coś czuję że niestety wizyta u diabetologa mnie nie ominie....

reklama
1584454264094-593281242.jpg

A ja polecam jeszcze to ❤️ ja mam tylko jedną książkę i już żałuję że nie mam całej serii

Dziewczyny jak długo któraś z was musiała brak neoparin po dodatnim teście i rosnącej becie ? To się bierze do któregoś tyg / miesiąca ?

Dziewczyny jak długo któraś z was musiała brak neoparin po dodatnim teście i rosnącej becie ? To się bierze do któregoś tyg / miesiąca ?
To zależy z jakiego powodu zażywasz i jak Ci zaleci lekarz, ja z powodów problemu z krzepnięciem krwi zażywam do końca ciąży, czasami nawet na okres połogu się przedłuża zastrzyki.

reklama
Do góry