bazylia128
Fanka BB :)
noooo i wlasnie mu napisalam smsa ze czuje sie dobrze bo nie chce zeby dzisiaj do mnie dzwonil bo sie bede denerwowacTy mu pewnie jakieś łapówki po kryjomu dajesz [emoji12].
Takich lekarzy to ze świecą szukać [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
noooo i wlasnie mu napisalam smsa ze czuje sie dobrze bo nie chce zeby dzisiaj do mnie dzwonil bo sie bede denerwowacTy mu pewnie jakieś łapówki po kryjomu dajesz [emoji12].
Takich lekarzy to ze świecą szukać [emoji846]
Odpoczywaj kochana, nie przemęczaj się i dbaj o siebie, przede wszystkim nic nie dźwigajHej dziewczyny wczoraj miałam transfer 2 zarodków. Macie jakieś miętowy które zwiększają szansę na zagniezdzenie się zarodka
A jak się czujesz? Puściło choć trochę?noooo i wlasnie mu napisalam smsa ze czuje sie dobrze bo nie chce zeby dzisiaj do mnie dzwonil bo sie bede denerwowac![]()
Własnie siedzi obok mnie i sie smieje zebys przyjechala to ci pokazeA jak się czujesz? Puściło choć trochę?
Pozdro dla zboczucha Łukasza, teraz mam przed oczami jak ściany chlapie [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]Własnie siedzi obok mnie i sie smieje zebys przyjechala to ci pokaze![]()
Korona mnie tylko powstrzymuje[emoji23]Własnie siedzi obok mnie i sie smieje zebys przyjechala to ci pokaze![]()