Ale po ciąży wszystko wróciło Ci do normy? Czy cukrzyca została?Mnie wysłał przy jednym przekroczeniu poprzednio, więc powinien to zrobić.
reklama
No to ja trzymam mocno kciuki za dwa kropki! [emoji173] w koncu los musi Ci to czekanie wynagrodzic!
To pewnie szybko doczekasz się malenstwa [emoji4] Tego życzę!!
Tak dwóch, bo jeden trochę słabszy i chce mu zwiększyć szanse, jak dwa zostaną to też super!
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ja w kwiaciarni też bym nie chciała bo takie cięte róże to mnie nie pociągają, dopiero takie na krzaczku to mega rozkosz dla oczu [emoji3590]. Ale bym chciała w jakiejś szkółce pracować, ale u mnie ni ma[emoji848]. Tylko tam to zarobki chyba gorsze [emoji849]Taaaa a ja miałam wrażenie że to trochę wyższy poziom zaawansowanie)).
Na szczęście w kwiaciarni nie robię!!!
Waleczna36
Fanka BB :)
Kujawsko-pomorskie, Świecie kojarzysz?Taka mieścina nieduża ok 30 km od Bydgoszczy. Mieszczam w jeden z pipidów w powiecie świeckim. Mąż się śmieje że to zaścianek powiatu
a Ty gdzie mieszkasz? Żebym wiedziała gdzie Cię szukać jak nie przyjedziesz
![]()

Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznania

Już ja Cie znajdę w najmniejszej mieścinie, za takie kciukasy i wsparcie będę die tropić do skutku
![]()
Ja mieszkam w Wielkopolsce, 70km od Poznanianapewno trafimy na siebie
![]()
Hahaha

bazylia128
Ja jak bym zaczela pomagac mezowi w pracy to ludzie mieli by niezle plany budowlne np komin na pol dachu zeby mikolaj sie mogl zmiescicNo my to takie papużki - nierozłączki ❤ remontowaliśmy poddasze też razem, ogrzewanie podłogowe sami kładliśmy i podłączaliśmy, wełnę, płyty, gładzie. U męża w pracy się dziwili, że podłogówke z żoną kładł. Uważam, że takie robienie wszystkiego razem wzmacnia związek![]()
bazylia128
Brzuch boli ale juz mnie zaczyna nosicNa poprawe humoru
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejszego kalendarza!
[emoji173][emoji173][emoji173]
Przynieście same pozytywne wiadomosci!
Bazylia jak sie czujesz dzisiaj?Zobacz załącznik 1093281
reklama
Waleczna36
To bedzie maly problem, ale czy to dla nas problem ?Hahahajuż Cię widzę jak wpadasz z 10 psami tropicielami
będę czekać z Picollo malinowym
się urżniemy jak dzikie świnie
od Poznania do mnie małe 3h samochodem
bo komunikacja żadna do mnie nie sięga
![]()

Nie mam prawka bo ile kroć podchodziłam to za przeproszeniem wymiotuję jak szalona, nawet czasem 30km nie mogę przejechać bo są awarie

Taka że mną jest przygoda
Podziel się: