Netiaskitchen
Fanka BB :)
No to trochę stresu przed Tobą. Mam nadzieję, że beta odbije się jeszcze, ale jak na ten moment to niestety przyrost jest słaby. Współczuję i tego stresu i niepewności, kiedy robić betę w tej całej korona-otoczce58.70 beta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to trochę stresu przed Tobą. Mam nadzieję, że beta odbije się jeszcze, ale jak na ten moment to niestety przyrost jest słaby. Współczuję i tego stresu i niepewności, kiedy robić betę w tej całej korona-otoczce58.70 beta![]()
CudowneSuper uczucie te imprezki w brzuchu, mój też sobie urządzawspółczuję Ci tych ciągłych krwawień
ale z 2 strony skoro u dziecka wszystko ok to super
![]()
No, poczytaj w necie. Lepiej, żeby nie jadł i dobrze, że nie sięgaWhaaaat? Ale to jest mój ulubiony i najpiękniejszy kwiatekja mam pieska i on je listki, które spadają, ale nie z tego tylko z Beniamina, który z kolei jest strasznie kapryśny, brzydko rośnie i nie jestem z niego zadowolona. A z tego pięknego nic nie spada i na szczęście mam go wysoko więc piesek nie sięga.
Chyba tylko ja sie odwazylam napisac ze cos mi sie tu nie podoba... Niestety za duzo sie naczytalam i za duzo juz widzialam... Wolalbym byc wieksza optymistka... @Aduś16 miala tez sytuacje gdzie beta zwalniala ale to byla beta na wiekszym poziome...Ja mam chyba trochę mniej nadziei, niż większość tu dziewczyn na forum. Jestem bardzo zdroworozsądkowa i jednak niskie przyrosty na początku to co innego niż 2 pierwsze ladne, a później takie zwolnienie. Jedyne co wg mnie daje nadzieję, to to że na początku była z dwóch kropeczek, a teraz został jeden. Dlatego też myślę, że w piątek powtórka i będzie więcej informacji, no i kontakt z lekarzem też ważny, jaka jest jego opinia.
Echhh nie mam siły nawet myśleć co to będzie w ten piątekNo to trochę stresu przed Tobą. Mam nadzieję, że beta odbije się jeszcze, ale jak na ten moment to niestety przyrost jest słaby. Współczuję i tego stresu i niepewności, kiedy robić betę w tej całej korona-otoczce
Ja zmieniałam, a i tak chodzilam do różnych jak było trzeba. Czasem dobrze jest poznać opinię innego lekarza. Nowe spojrzenie może coś wnieść wiecejW ogóle trzymam za Was laski kciuki. Strasznie ciezki czasmam nadzieję ze Wam nie odwołają punkcji i transferów.
Ja się podniosłam po tej porażce. Kupuję suple i czekam aż mi otworzą znowu klinikę żeby podejsc do 3 juz stymulacji... I chyba zmienię lekarza. Czy ktoras z Was zmieniala lekarza w tej samej klinice?
Tak ja tez pierwszy raz rozmawialam w sobote z innym lekarzem a raczej lekarka i wiesz ze duzo sie tez innych rzczy dowiedzialamJa zmieniałam, a i tak chodzilam do różnych jak było trzeba. Czasem dobrze jest poznać opinię innego lekarza. Nowe spojrzenie może coś wnieść wiecej