Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No na stowe u mnie tak bylo i tak mi powiedzieli dlatego mi to spokoju nie dawalo. Ale fajnie ze masz inne zdanie bo jak jutro nie zadzwonia to sie bede pocieszacNa pewno tego nie wiedzą w 3 dobie. Po 3 dobie często ujawnia się genom zarodka i te uszkodzone padają w 4 czy 5 dobie. Zarodek od 3 doby przechodzi intensywne przemiany, przez murole do blastki.
Dzwonić mogli np..w 3 dobie i informować jak sytuacja wygląda.
No teraz może być ciężko z podróżami.. niestety..Z tą maszyna też tak mam [emoji23] tylko ja jestem też trochę ograniczona bo nie mam z czego szyć [emoji58] a tutaj ceny są kosmiczne a kiedy mąż pojedzie do pl i mi przywiezie „zapasy”? Tego to nie wiadomo ;(
Jeszcze trochę i zobaczysz maluchaa teraz masz prenatalne tak ?
![]()
Ale spokojnie. Porcje maleJa nie moge ile pelnych posiłkow ja to bym po takich sie juz obsrala od pasa w doł [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja pier....le jaka mam głupawe to chyba jeszcze po narkozie![]()
Proszę tutaj masz infoNo na stowe u mnie tak bylo i tak mi powiedzieli dlatego mi to spokoju nie dawalo. Ale fajnie ze masz inne zdanie bo jak jutro nie zadzwonia to sie bede pocieszac![]()
To Twoim zdaniem duzo posiłków? A ile Ty jesz???? No lepiej, żeby Ci poleciało gowienko w dół A nie po plecach do góry.. [emoji1787][emoji23]Juz widze jak by mi gownooooooo po nodze lecialo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem co mi jest przepraszam ale tyle posilkow i to jeszcze jakies racuchy i makarony z truskawkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no nie zatrzymala bym tego [emoji28][emoji28][emoji28]
wiem ze male porcje ale chodzi mi o roznorodnosc dla mnie to 4 obiadyAle spokojnie. Porcje malezupka to szklanka. Omlet z jednego jajka
Ja mam mały żołądek
I uwierz, mogłabym się tak obsrac po pachy, bez zadnych wspomagaczy
![]()
Szczerze to makaron i truskawki uwielbiam ale za to połączenie spasujeo fuuujjjjjjja czegos takiego nie lubie
![]()
A to nie jest tak ze w 3 dobie jest juz wiadomo ze zarodek bedzie dochodzil do blastki ?Proszę tutaj masz info
Etapy rozwoju zarodka po zapłodnieniu | INVICTA
Pierwszy podział zapłodnionej komórki jajowej może mieć miejsce już po około 22-24 godz. od zapłodnienia. Po 40-42 godzinach od zapłodnienia – 2 dzień po pobraniu komórek jajowych, zarodek posiada 2 lub 4 komórki (blastomery). Od 80 do 100% prawidłowo zapłodnionych komórek jajowych dzieli się do...www.klinikainvicta.pl