bazylia128
Fanka BB :)
Ej dziewczyny potrzebuje info o urlopach... Jak to jest od nowego roku przysluguje ile tego urlopu ? Czy to nie jest tak ze po przepracownamym miesiacu dopeiro nalezy ci sie dwa dni czy od nowego roku masz tyle i tyle na rok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No przeciez to ja pierwsza napisalam o KoscieleWidzę że mogę sobie z tobą rękę podać [emoji8]. Ja jak mówię o kościele to tylko kur...wy lecą. I podpisuję się pod Twoimi słowami tylko nie chciałam tego pierwsza pisać[emoji846]. Oczywiście jest pewnie jakiś procent księży z prawdziwego zdarzenia, jednego takiego miałam w szkole średniej i kto wie czy by mnie taki nie nawrócił [emoji848]. Niestety jest ich zbyt mało aby zmienili fałszywe oblicze kościoła [emoji853]
Mam nadzieję, że też się nikt nie obrazi, no bo przecież możemy mieć różne poglądy [emoji846]
Bardzo cię za twoje słowa szanuję, wiesz? Jesteś wierząca ale nie tak ślepo jak wielu ludzi, dostrzegasz złe rzeczy w kościele i nie starasz się tego wybielić [emoji8]Ja jestem wierząca (w Boga nie w kościół). Uważam, że powinna być spowiedź ogólna - wtedy na pewno byłaby szczera. I szanuję każda inna wiarę, nie licząc "allahow akbarow", bo wiara polegająca na krzywdzeniu innych jest dla mnie nieakceptowalna [emoji1745]
A to co księża robią z kościołem jest po prostu przykre. Bo uważam że chrześcijaństwo ma świetne podstawy (10 przykazań) i gdyby ludzie żyli wg nich byłoby super i wszystkim żyłoby się lepiej. Ale skoro "głowy kościoła" mają 10 przykazań w głębokim poważaniu, to już nic dobrego z tego nie będzie... Tylko to wina ludzi, nie Boga i niestety dużo ludzi tego nie potrafi rozróżnić/podzielić.
I ktoś tu pisał o makaronie z jajkiem. Coś jeszcze się do tego dodaje? Przyprawia to jakoś? Bo brzmi ciekawie [emoji1854]
No koło Torunia także ten....Daleko mieszkasz od Wielunia? Łukasz cie poczestuje podobno lepszych od Zoski nie ma![]()
Mam w zamrażarce na czarną godzinęJa pierdogi tylko i wyłącznie z kapustą i grzybami i na to podsmażona cebulką z kiełbaskąpożre każda ilość
![]()
Przytulam kochanie [emoji3590]. Ciągle mamy pod górkę [emoji17]Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
Witam w klubiePowiem Ci, że chyba jestem jedną z nielicznych osób, które nie obejrzały ani jednego odcinka przyjaciół [emoji23]
Ale waleczna to ja troszkę jestem [emoji41]
Nie myśl tak! Wiele czynników może mieć na to wpływ. A wiesz jak jest z testami.. czy masz możliwość zrobic bete dla pewności?Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
W tym roku pierwszy raz w życiu mam święta u siebie [emoji33]. Myślę że mimo wszystko spędzę je z najbliższą rodziną. Nie wiadomo co o tym wszystkim myśleć, i co planować?Ja nie wiem, strach się bać. Zapowiadają się święta z zabarykadowaniem w domu...