reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dostałam dzis wyniki z zeszlego tygodnia i zastanawiam sie co z tego moze byc przez Accofil?
Mam podwyższony Tsh nadal-5.36,
PT,ALT,Chlestrol,Potas,Wapń no i morfologia. Jak myslicie ktore wynki mogę łączyć z accofilem?

reklama
To ja polecę hardcorem... Kościół to dla mnie mafia, najgorsza instytucja świata ogłupiająca ludzi, sprawiająca że dobrzy ludzie cierpią przez brak akceptacji w imię wymysłów bandy hipokrytów w sukienkach. Kościół z wiarą nie ma NIC wspólnego. Jeśli Bóg istnieje to na pewno nie ma go w kościele. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam. Nie oceniam wiary. Uważam ze jest dobra, ale stawiam chrześcijaństwo na równi z każdą inną wiarą świata. To w co wierzymy jest podyktowane głównie miejscem w którym się urodziliśmy. Już jak byłcm mała to się dziwiłam czemu ludzie uważają niekatolików za gorszych.
Dokładnie, wiara jest rzeczą nabytą histrycznie i regionalnie. Równie dobrze mogłybyśmy klecić laleczki voodoo albo wychwalać Allaha co chwilę.

Zazdroszczę ci tej wiary. Ja od 3 lat modlę się nieustannie choć bywaly momenty ze przestawała bo już nic nie czułam oprócz pustki gdy wciąż i wciąż testy były negatywne. Jak sobie z tym poradzić ?

A różańca próbowałaś? To naprawdę uzależnia i pomaga. Mnie wycisza i daje wiarę i nadzieję i poczucie, że nie jestem z tym sama ❤️

Dziękuję słońce 😘
Dziś proslam kropka by że mną został trzymając się za brzuszek aż mi łzy poszły bo jestem taka bezradna nie mogę nic zrobić tylko czekać, straszne to uczucie jest. Gdzieś w głębi czuje ze juz stracone ale nie potrafię dopuścić tej myśli do siebie i jeszcze byle jak ale się trzymam. Gorzej może być w piątek gdyby scenariusz okazałby mi znowu polozyc czarna plamę przed nogami, to takie trudne nie myśleć o tym. Nie dość że ten wirus nam męczy to perspektywa kolejnego czekania na kolejny ruch obezwładnia mnie totalnie z całych sił.

A my tu wierzymy i w Ciebie i w Twojego kropka! A jak pójdzie nie tak, jakbyśmy Teo wszystkie chciały to będziemy z Tobą i masz o tym pamiętać ! Przytulam Cię z całych sił 🙇🙇🙇

reklama
Do góry