reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze o betach. Swego czasu przeczytałam kilka artykułów na ten temat. Na forum Novum jest także odpowiedź na pytanie wysokość bety a ciąża.
W linku macie ładnie podane wysokość bety i prawdopodobieństwo udanej ciąży.

reklama
Screenshot_2020-03-18-23-00-50.png

A my tu wierzymy i w Ciebie i w Twojego kropka! A jak pójdzie nie tak, jakbyśmy Teo wszystkie chciały to będziemy z Tobą i masz o tym pamiętać ! Przytulam Cię z całych sił [emoji144][emoji144][emoji144]
Tak jest! Ja tez ciagle mam nadzieję, mam jakieś dobre przeczucia i wierzę w Kropka !!! [emoji173][emoji173][emoji173]

Zeszlam z 6.88 na 5.36,poprzednio juz mi dr podniosl Euthyrox ze 125 na 150,ale w sumie tydzień tylko brałam większą dawkę przed badaniem. Za tydz we sr skończę metypred i trzeba by powtórzyć znów krew,ale to czekanie tydzień na wyniki jest dobijajace,bo jak mi teraz dr zwiększy do 175 i po odstawieniu metypredu zacznie tsh spadac to se boje wpaść w nadczynność.
A jak długo leczysz się na niedoczynność? Mi dopiero po prawie dwóch latach tak jakby się unormowała. Moja Endo powiedziała że czasem tarczyca musi się przyzwyczaić do tego i zaakceptować to że jest wspomagana. Przez dwa lata brałam coraz większe dawki a TSH stało w miejscu. A najlepsze że powiedziała że z takim FT4 powinnam chudnąć a ja cały czas gruba jak beka [emoji23]

Tak cały czas próbuje ale mam wrażenie ze na kszdavprosbe otrzymuje odp nie ..

A próbowałaś podejścia "ja wiem, że na nic wpływu nie mam, dlatego tą sprawę powierzam Tobie Matko Boska" i zamiast się zadręczać pomyślałaś "co ma być to będzie, Matka Boska wie co robi"? Bo modlitwa "ja chcę tak i weź to załatw" raczej nie działa... My możemy prosić i powierzać sprawy, a nie wymagać i oczekiwać " teraz zaraz już" odpowiedzi.

reklama
A jak długo leczysz się na niedoczynność? Mi dopiero po prawie dwóch latach tak jakby się unormowała. Moja Endo powiedziała że czasem tarczyca musi się przyzwyczaić do tego i zaakceptować to że jest wspomagana. Przez dwa lata brałam coraz większe dawki a TSH stało w miejscu. A najlepsze że powiedziała że z takim FT4 powinnam chudnąć a ja cały czas gruba jak beka [emoji23]
Lecze sie od 2012roku i na ogół jest tsh w normie,ale transfery i leki i zawsze ją rozreguluja. Mam nadzieję,ze jak skoncze leki to sie szybko unormuje.

Do góry