K
karo88*
Gość
Poszukałam u siebie wstawiłam ogłoszenie ale niektóre kobiety mają ceny z kosmosu chcą 150 - 200 żlAż z ciekawości zerknęłam w internet i bez problemu można znaleźć za 40-60zł na vinted, miałabyś we wtorek w domu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poszukałam u siebie wstawiłam ogłoszenie ale niektóre kobiety mają ceny z kosmosu chcą 150 - 200 żlAż z ciekawości zerknęłam w internet i bez problemu można znaleźć za 40-60zł na vinted, miałabyś we wtorek w domu
Ale ja bardzo jestem Wam wdzięczna za pomoc i dobre rady@Karolina1988* polecam aplikację Vinted. Wszystkie prawie ubranka mam od ludzijedno body mniej albo tanszy keden kocyk kupisz i dasz radę z detektorem! Wodocznie on jest stworzony dla ciazy jaka ty masz. A czasu jeszcze zostalo ! Bo to 8 tygodni.
Nie zrozum nas zle. Nie chodzi o to ze piszesz o swoich obawach. Ale my lubimy pomagać na forum. I jezeli kilka razy juz się tym stresowalas to my chcemy pomóc i rozwiazac problem. Zwazywzszy ze jesteś z tym sama teraz. Zastanow sięmoze warto ograniczyć sobie stresy.
Cześć Karolina, mało się tu udzielam ale chciałam Cię trochę pocieszyć. Moja córcia też do ruchliwych nie należy, od wczoraj prawie jej nie czułam ale posiadam detektor. Dziś rano sprawdziłam i serducho biło na 150. Chyba taki z niej śpioch po tatusiu. Bez tego detektora chyba bym oszalała. Kupiłam go po USG polowkowym jak wyszło że mała jest owinieta pepowina. Z twoim synkiem też na pewno wszystko ok, pewnie też śpioch z niego.Ale ja bardzo jestem Wam wdzięczna za pomoc i dobre radyserio gdyby nie Wy na tym forum to bym zwariowała
![]()
Mnie też to poruszylo, podobno miała komplikacje po CC. I do tego to świństwo. To straszneBoże, dziewczyny ale się teraz przestraszyłam....
Dziewczyna mieszkająca 30 km ode mnie zmarła na koronawirusa. 27 latka. Niedawno urodziła dziecko. Jestem w takim szoku, że nie mogę się ogarnąć...
No ja właśnie nie wiem jak to będzie u mnie. Wizyty prywatne, ale USG mój lekarz robi tylko w szpitalu.Fundacja Rodzić po Ludzku zwróciła się ostatnio do Ministerstwa z pytaniem o obecną sytuację ciężarnych i ten chaos. Właśnie opublikowali odpowiedź ministerstwa. Generalnie wynika z tego, że nasze USG nie powinny być odwoływane. Warto się zapoznać: