Aduś16
Fanka BB :)
W UK będzie jeszcze gorzej...Niedawno do @Camilleka pisałam że ludzie u nas wiosnę poczuli i się szwendają [emoji33]. Będziemy mieli polskie Włochy przez debili.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W UK będzie jeszcze gorzej...Niedawno do @Camilleka pisałam że ludzie u nas wiosnę poczuli i się szwendają [emoji33]. Będziemy mieli polskie Włochy przez debili.
Nie wiem czy o tej godzinie takie cuda jeszcze u nas w carffure będą, ale podejmuje wyzwanieO żesz ty ogarnij Paryż wszystkimi zmysłami
Widzisz? Musisz dalej ja monitorować w takiej sytuacji. Może trafił się leniuszek??
Tylko spokój Cię uratujeKurna w takim tempie to ja prędzej na zawał zejdę!
Leniuszek za mamusia to napewno !Widzisz? Musisz dalej ja monitorować w takiej sytuacji. Może trafił się leniuszek??
Jezuuuu dziewczyny ja nie wiem co bym bez was zrobiła naprawdę, przeciez zaglądam tutaj że 100 razy dziennie nawet jak się smuce to czytam i szukam kto co napisał do mnieTylko spokój Cię uratuje
Wierzymy w Kropka ! Ament
Tym bardziej że mamy informacje od was dziewczyny, z pierwszej ręki. Sytuacja jest bardzo poważna i dla zdrowia i dla naszej gospodarkiSerio? Myslisz, ze koronawirus nie mial zwiazku? Uwazasz, ze media sieja panike, a wojskowe ciezarowki we Wloszech wywozace zmarlych bezpposrednio na cmentarze bez pogrzebu to sciema? Czy moze 20000 zarazonych i 1000 ofiar na te chwile w Hiszpanii to tez tylko gadanie mediow?
Chyba czas najwyzszy zrozumiec, ze sytuacja jest bardzo powazna i nie mozna jej ignorowac...
Leniuszek za mamusia to napewno !
Jezuuuu najważniejsze że rośnie, a już myśli o odstawieniu leków miałam, ja to jestem glupol naprawde
Podobno WHO zmobilizowało Anglię do działania, bo oburzyło ich podejście o którym pisałaś, ze nie robią nic, żeby jak najwiecej osób się zaraziło.W UK będzie jeszcze gorzej...
Nieeee chce, chodź czasami dobry opierdala by się przydał.Ja Ci dam leki odstawić !! A wpier#ol chcesz?!?!