reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Myślałam tutaj o swoim przypadku, może też się jeszcze rozkręci.
Cały czas rośnie, fakt że nisko ale rośnie więc nadzieja jest.....
I dobrze, słuchaj lekarza, bo na ten moment to jest wszystko co możesz zrobić 😘 brać leki i czekać na kolejne zalecenia. Skoro on pisze, że najważniejsze, że rosnie to trzeba mu zaufać.
Dziewczyny a wy kojarzycie kogoś z małymi przyrostami i szczęśliwym zakończeniem?

reklama
Wszytsko prawda, z wszytskim sie zgadzam. Co nie zmienia faktu, ze to tych standardowych zgonow trzeba dodac kilka/kilkanascie lub kilkadziesiat tysiecy nowych, spoqodowanych tym wlasnie wirusem i ignorowanie tego jest niepowazne.
Jestes w ciazy, tak jak ja. Tyle, ze u nas w ten weekend system opieki zdrowot ej stanie sie niewydolny, a ja 1.06 mam termin. Wyobraz sobie, ze jesli Twoje krwawienie sie powtorzy, nie bedziesz mogla skorzystac z usg, ze szpital czy przychodnia zamkna przed Toba drzwi. Ze rodzic bedziesz bez meza, otoczona ludzmi chorymi, bo beda na kazdym oddziale z braku miejsc. To bardzo praqdopodobny scenariusz, to juz sie dzieje. Wtedy wrocimy do rozmowy...
Teraz umrze więcej a pózniej będzie tak zwany „spokój” nie będzie to taka stała ale mała umieralność z normalnych fizjologicznych powodów czy jakoś chorób. Rozumiem Twoją obawę i mam nadzieje, że nie będziesz mieć problemu z wizytami i porodem.
Na is jest ponad 400 osób chorych, pare osób wyzdrowiało i nikt nie umarł 🤷🏼‍♀️ A robią jak robią. Więc nie zawsze odcięcie od wszystkiego jest dobre. A turyści są, jest ich mniej ale są. No ale każdy kraj robi coś innego. Tutaj akurat jest podział miedzy szpitalami. Zakaźny jest gdzie indziej i położniczy. Nerwy w niczym nie pomogą, a tylko zaszkodzić.

I dobrze, słuchaj lekarza, bo na ten moment to jest wszystko co możesz zrobić 😘 brać leki i czekać na kolejne zalecenia. Skoro on pisze, że najważniejsze, że rosnie to trzeba mu zaufać.
Dziewczyny a wy kojarzycie kogoś z małymi przyrostami i szczęśliwym zakończeniem?
Byla kiedys chyba jakas Paulina i ona miala podane dwa zarodki...Na poczatku wszystko ladnie roslo ale ona miala bete ponad 200 chyba i w pewnym momencie zwolnila

Paulinka taka była z tego co pamiętam i bodajże ma coreczke

@Liliana87 jak tato? Jest poprawa?
@Lola83 bardzo mi przykro ze u teściowej wykryli nowotwór, jak ona sobie z tym radzi?
@Waleczna36 trzymam za Ciebie kciuki ✊🏻Za betę i za @bazylia128 zeby jak najwiecej walecznych bazylek było.
@fredka84 masz jakiś przepis na to ciasto na pierogi? Bo mi zawsze jakoś kluch-glut wychodzi 😩
Chyba zaczyna to dopiero do niej docierać 😔ona jest ogólnie mało wylewna jeśli chodzi o uczucia . Szukają dalej prywatnego lekarza , bo wizyta planowa dopiero 24go kwietnia 😡

Teraz umrze więcej a pózniej będzie tak zwany „spokój” nie będzie to taka stała ale mała umieralność z normalnych fizjologicznych powodów czy jakoś chorób. Rozumiem Twoją obawę i mam nadzieje, że nie będziesz mieć problemu z wizytami i porodem.
Na is jest ponad 400 osób chorych, pare osób wyzdrowiało i nikt nie umarł [emoji2372] A robią jak robią. Więc nie zawsze odcięcie od wszystkiego jest dobre. A turyści są, jest ich mniej ale są. No ale każdy kraj robi coś innego. Tutaj akurat jest podział miedzy szpitalami. Zakaźny jest gdzie indziej i położniczy. Nerwy w niczym nie pomogą, a tylko zaszkodzić.
U nas 400 osob bylo chorych 6 marca. Teraz 2tyg pozniej jest 20.000 mimo, ze od soboty jest calkowity zakaz wychodzenia. Obys miala racje, oby u Was to wygladalo inaczej. Watpie, ale czas pokaze.

reklama
Pije.. wlewam do szklanki i na siłę.. Ale nie są to jeszcze powalające ilości.. poza tym herbata i sok ;) właśnie mnie tak zamulilo, ze leżę i mi niedobrze. Kimnelam się jakas godzinkę. Tak mnie bach powaliło. Wstalam I mnie takie mdłości naszly. Zaczelam czytać forum i mi smutno się zrobiło,bo taka ostra wymiana zdań i Adus napisala,ze tutaj nie jest fajnie;( A moim zdaniem mimo wszystko jest [emoji173] ka lubie tu być.

Do góry