Tasza
Fanka BB :)
Zuch dziewczyna [emoji6][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]No kuźwa tyle się twoich komentarzy naczytałam że nauczyłam się twojego myślenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zuch dziewczyna [emoji6][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]No kuźwa tyle się twoich komentarzy naczytałam że nauczyłam się twojego myślenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Zanim zrobisz loda, to musisz las przegarnąć?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji4]hehehehhe no tak zwsze trzeba znalezc zlota strone medaluMoj to owlosiony na klacie to sobie wyobraz co tam sie dzieje
![]()
Uwierz mi ze to nie są znaki. Ja przez chwile uwierzyłam ze to Bóg daje mi znaki żeby odejść od procedury ze nie powinnismy aż kiedyś oglądałam wywiad pewnej lekarki która powiedziała „bez względu w co wierzysz żaden Bóg nie chxe byś była niepłodna, żaden Bóg nie chce byś nie miała dzieci i tak damo jak chorzy na raka maja prawo się leczyć tak samo ty masz prawo do in vitro” i naprawdę w to uwierzyłam i mimo wszystkich przeciwności będę próbować tak długo jak starczy sił i pieniędzy a jak się nie uda będę umierać spokojna ze zrobiłam wszystko by zostać mama i się nie poddałamBardzo dużo przeszłaś po drodze..
Mam nadzieje ze i tobie się zacznie układać! Ja to chyba już tracę wiarę ze będzie dobrze. Zastanawiam się czy może to życie nie daje mi znać że może jednak nie powinnam zajść w te ciążę, że tak wszytko cały czas się komplikuje. Chyba muszę to przerobić, eypuc winko, popłakać i może sily do walki wrócą.
Trzymam za ciebie kciukiOby szczęście ci dopisywało i wszystko dobrze się układało!!!
Tego mi było trzebaUwierz mi ze to nie są znaki. Ja przez chwile uwierzyłam ze to Bóg daje mi znaki żeby odejść od procedury ze nie powinnismy aż kiedyś oglądałam wywiad pewnej lekarki która powiedziała „bez względu w co wierzysz żaden Bóg nie chxe byś była niepłodna, żaden Bóg nie chce byś nie miała dzieci i tak damo jak chorzy na raka maja prawo się leczyć tak samo ty masz prawo do in vitro” i naprawdę w to uwierzyłam i mimo wszystkich przeciwności będę próbować tak długo jak starczy sił i pieniędzy a jak się nie uda będę umierać spokojna ze zrobiłam wszystko by zostać mama i się nie poddałam ❤❤ Ty tez kochana odrzuć te myśli i powoli ale do celu lepszy mały kroczek niż żaden pamiętaj ❤
[emoji23][emoji23][emoji23] bo potem w zębach zgrzyta [emoji23]Zanim zrobisz loda, to musisz las przegarnąć?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji4]
Kurde, święte słowa [emoji7][emoji7][emoji7]Uwierz mi ze to nie są znaki. Ja przez chwile uwierzyłam ze to Bóg daje mi znaki żeby odejść od procedury ze nie powinnismy aż kiedyś oglądałam wywiad pewnej lekarki która powiedziała „bez względu w co wierzysz żaden Bóg nie chxe byś była niepłodna, żaden Bóg nie chce byś nie miała dzieci i tak damo jak chorzy na raka maja prawo się leczyć tak samo ty masz prawo do in vitro” i naprawdę w to uwierzyłam i mimo wszystkich przeciwności będę próbować tak długo jak starczy sił i pieniędzy a jak się nie uda będę umierać spokojna ze zrobiłam wszystko by zostać mama i się nie poddałam [emoji3590][emoji3590] Ty tez kochana odrzuć te myśli i powoli ale do celu lepszy mały kroczek niż żaden pamiętaj [emoji3590]
Ja też nie wiedziałam,ze nie dają. Myślałam że jak coś nie idzie to jakoś wspomagają.
Ja ie wiem jak bedzie wygladal jutrzjeszy dzien... Tak sie denerwuje ze jak o tym mysle to mam odruch wymiotny ;(
Przepraszam ze nie bede dzisaj wspierac poprostu egoistycznie mysle o sobie... straszliwei sie martwie ;( Ale i tak humor dopisuje czy ja jestem normalna?
Cudownie! Bardzo się cieszę [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1094765
Nasze szczęście ma 6 mm i słyszałam serduszko i wyłam jak bóbr [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
@bazylia128 wpisz proszę mi następną wizytę na 16 kwietnia i termin porodu 11.11.2020 [emoji3590] a 12.11 mamy rocznicę ślubu [emoji3590]
Dziękuję za wszystkie kciuki, za każde dobre słowo i każde słowo wparcia [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziękuję, że jesteście [emoji3590]