reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny [emoji5] na trochę zniknelam, mało się udzielalam ale od niedzieli zaczęłam was trochę nadrabiać i widzę że trochę się tu dzieje.
Wczoraj miałam prenatalne i w końcu zaczynam się naprawdę cieszyć ta ciąża. Badania wyszły super, maluch pięknie rośnie i będzie chłopczyk [emoji5] [emoji177]
Walka o niego była bardzo ciężka, trzy stymulacje, ale cztery procedury bo jedna przeprowadzona na mrozonych komórkach i w sumie dziewięć transferów. Było ciężko i psychicznie i finansowo. Zeby podejść do tej stymulacji mąż musiał na trzy miesiące wyjechać za granicę żeby nas podciągnąć finansowo bo wszystko szło na leczenie plus kredyt na dom. I chociaż bywało ciężko wiedziałam że nie odpuszczę i nie poddam się bo wiem dziewczyny ze każda która walczy to prędzej czy później ta walkę wygra. Niektórym udaje się szybciej, a jeszcze inne muszą walczyć trochę dłużej, ale wygrają te które się nie poddadza [emoji1696]
Ja trzymam kciuki [emoji1696] za każdą z was. In vitro to naprawdę ciężka przeprawa, a dzisiejsza sytuacja jaka mamy w tej walce wam nie pomaga, ale czas szybko zleci i będziecie mogły działać.
Super;) gratuluję i rosnijcie zdrowo [emoji8]

reklama
Ja właśnie mam końcówkę wypełnienia i za dużo nie poszaleje. uszyłam narazie dwa golasy A dziś chce sie zająć ubraniami. Miały być na Wielkanoc ale tak na nie patrzę i może będą pierwsze do pokoju dziecka.. pokusiło mnie i pocięłam taka spódnicę ze skóry zamszowej, której nie nosiłam i potem kuzwa nie mogłam igły w to wbić,zeby poprzuszywac ręce i nogi.. na nosku sie nie zszylo i będę kombinowala. Muszę takie ciuszki uszyć,by zakryć te ręczne przyszywanie;) Zobacz załącznik 1096578
Masz talent kobitko !!

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji3590]
Ja nie wiem, ale skoro lekarz uspokaja to ja wierze do konca,ze będzie dobrze. Tym bardziej ze byly podane dwa zarodki.

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? 😭😭😭😭 proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. 🙏🏻🙏🏻 Wierze ze pomożecie ❤️
Ciężki temat ;( fakt beta niska, ale nawet usg na tym etapie nic nie pomoże, za szybko. Tylko pozostało czekać i trzymać kciuki za leniuszka ✊🏻✊🏻

Wiesz co trudno cokolwiek wyrokowac beta rośnie może nie do końca tak jak by się tego spodziewać. Myślę że @Waleczna36 jest przygotowana na każdy scenariusz.
Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji3590]

reklama
Ja właśnie mam końcówkę wypełnienia i za dużo nie poszaleje. uszyłam narazie dwa golasy A dziś chce sie zająć ubraniami. Miały być na Wielkanoc ale tak na nie patrzę i może będą pierwsze do pokoju dziecka.. pokusiło mnie i pocięłam taka spódnicę ze skóry zamszowej, której nie nosiłam i potem kuzwa nie mogłam igły w to wbić,zeby poprzuszywac ręce i nogi.. na nosku sie nie zszylo i będę kombinowala. Muszę takie ciuszki uszyć,by zakryć te ręczne przyszywanie;) Zobacz załącznik 1096578
Kurczę jak ja bym chciała takiego krolika !!!!😍

Do góry