Weekand szybko zleci ,czekamy z Tobą na wyniki. To przykre co się dzieję, ty się uratowałaś mam nadzieję ??? Niestety w najbliższym czasie bardzo dużo osób albo straci pracę albo zostanie im obcięte wynagrodzenie, ciężkie czasy idą ;(. Rozmawiałam z immunologiem wyniki mam ok. Jedyne co to białko obniżone więc wskazanie do hepraryny przy transferze , mam nadzieję że pomożeHej
Testuje w poniedziałek 30.03 to będzie 7dpt, mrozaczek 5 dniowa blastka więc już powinno być wiadomo. Pobolewa mnie brzuch, ale ogólnie to moje 3 inv i nie mam żadnych objawów... A może ich nie szukam, sama nie wiem
Mieliśmy teraz tyle na głowie pogrzeb itd. A jeszcze u mnie. W pracy zwolnili 70% firmy!!!Szok co... Dziś rozmawiałam z moimi pracownikami których zwolnili, ryczałam pół dnia w biurze. Zarząd podjął taka decyzję i resztę ma w dupie. Mam nadzieję że jeszcze w przyszłym tygodniu nie zmniejszą mi wynagrodzenia....
Więc nie wsłuchiwałam się czy czuje się jakoś inaczej. Mam nadzieję tylko ze te nerwy nie wpłyną negatywnie ☹ staram się myśleć pozytywnie staram to dobre określenie
a jak u ciebie???