reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ale nas przetrzymalas😛 nie rob tak bo my sie martwimy😛 moja dziewuszka przybija piatke Twojej😛 wirtualnie👐 najwazniejsze ze wszystko dobrze. I troszke slodkiego pojadlas😁 my dalej boimy sie powiedziec o ciazy...jest we mnie taki strach ze no... Boje sie bardzo😱 2trymestr to od 12tc czy 13?
Do 13.tc jest pierwszy. Drugi jest od 14 do 27.Trzeci od 28tc do końca 😊

reklama
Malo tego jak oni teraz zachoruja, albo za tydzien to dla nich jeszcze miejsca beda w szpitalu, a dla tych co zachoruja pozniej przez tych deb.. li moze ich zabraknąć 😔😔
taaaa ;) Slyszalam wypowiedz jedengo z policjantow ktory jezdzil radiowozem w jakims miescie i komunikowal ZOSTANCE W DOMU itd. To dostal skargi ze ktos sobie lubi pospac do 9 rano a tu mu trabia pod oknem 😅 😅 😅

Cudownie [emoji3531] matko Ty już prenatalne, ale to zleciało [emoji3059] ja jakoś myślałam że Ty 10 tydzień a to już prawie 13. Ja też po prenatalnych się już pochwaliłam, a ciąża leci szybko więc myślę że skoro nie wiemy czy będzie nam dane jeszcze kiedyś w niej być to warto cieszyć się razem z bliskimi [emoji3526]
Tak [emoji173] taka wielka radość u męża dopiero dziś zobaczyłam. Normalnie tryskal radością i mowil,ze chce mu się płakać [emoji7][emoji7] uspokoił się jakby trochę i odetchnął. Ja dalej spokojna, ostrożna... szybko leci A przez to co sie dzieje dookola nawet nie ma jak się cieszyć.

Tak [emoji173] taka wielka radość u męża dopiero dziś zobaczyłam. Normalnie tryskal radością i mowil,ze chce mu się płakać [emoji7][emoji7] uspokoił się jakby trochę i odetchnął. Ja dalej spokojna, ostrożna... szybko leci A przez to co sie dzieje dookola nawet nie ma jak się cieszyć.
Ale trochę odetchnąć już możesz 😉😘❤️

reklama
Ale wrażeń jak na jeden dzień [emoji4]Grunt, ze wszystko pozytywnie[emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji4][emoji4][emoji4]jak usg ok, to i po dołożeniu wyników krwi będzie ok[emoji4]Po takim dniu, to chyba wcześniej się polozysz, co?
Już powoli się układam ;) cieszę się z tego schodzenia z lekow jak małe dziecko;) A najbardziej z tej luteiny pod język.. ;)

Do góry