Tasza
Fanka BB :)
Super, że taka duża. W razie potrzeby spokojnie już sobie poradzi[emoji3] ale siedzcie dalej w dwupaku[emoji9][emoji9][emoji9]Z dzidzia ok ma 2200 i jest slodziutka. Szyjka 18 mm odpoczywać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że taka duża. W razie potrzeby spokojnie już sobie poradzi[emoji3] ale siedzcie dalej w dwupaku[emoji9][emoji9][emoji9]Z dzidzia ok ma 2200 i jest slodziutka. Szyjka 18 mm odpoczywać
Ja miałam wyjściowo 3x1 100mg luteina dopochwowo i 3x1duphaston.Faktycznie troche mało. Ja zawsze mam 3x100mg dopochwowo i 3x 4 tabl doustnie.
No wejść pewnie nie wejdzie. Żadna wizyta u lekarza nie odbywa się teraz w dwójkę.Dziewczynki jutro jade do kliniki na test UMA i spotkam się z moja panią doktor poproszę żeby zbadali progesteron i zapytam jaka grubość endometrium. Ostatnio było 10 mm wiec już ładne i boje się czy teraz nie będzie przerośnięte. Transfer jest wyznaczony na 19 dc czyli chyba dobrze bo cykle mam 28 dniowe, podanie blastki 5 dniowej oczywiście [emoji3590][emoji3590] Mam straszny stres, na szczęście mąż ze nna jedzie do Gdanska bo nie wiem czy w tych nerwach nie spowodowałaby jakiejs stłuczki [emoji3166][emoji3166] trochę obawiam się jak mnie przyjmą lekarze czy nie będą wkurzeni ze ktoś jednak przyjechał na transfer czy zależy im w tym czasie na pacjentach ... głupie rozmyślania ale jednak dla mnie podejście personelu zawsze jest ważne bo ja jestem panikara ale jeśli chodzi o punkcję to wszystkie pielęgniarki tego dnia były jak anioły i wspominam super [emoji3590][emoji110]
Tak tak oczywiście ja wiem będzie czekał w samochodzie ale cieszę się ze jedzie ze mną jako kierowca bo mamy 300 km do kliniki a ja cała w stresie nie chciałabym prowadzićNo wejść pewnie nie wejdzie. Żadna wizyta u lekarza nie odbywa się teraz w dwójkę.
Nie nic nie mówił tylko żeby się oszczędzać ta długość nie jest traviczna Ale i też nie prawidłową.Nie wiem.ile się skrócona bo moje wszystkie papiery ss w szpitalu i narazie tam nie chodzę dopiero za miesiacTo super że z dzieckiem wszystko ok, a Ty faktycznie leż ile się da, kiedy masz następna wizytę? Najlepiej pewnie żebyś do 37 TC wytrzymała? Czy coś innego Ci lekarz mówił?
Hej właśnie miałam szperac w necie co do długości.Krotka ta szyjka... Odpoczywaj.
Ale waga juz calkiem fajna [emoji16]
Wg mnie jest naprawde krotka, wiec nie ma zartow. Ja mam 2tyg roznicy z Toba i mija ma 50mm...Nie nic nie mówił tylko żeby się oszczędzać ta długość nie jest traviczna Ale i też nie prawidłową.Nie wiem.ile się skrócona bo moje wszystkie papiery ss w szpitalu i narazie tam nie chodzę dopiero za miesiac
Wg mnie jest naprawde krotka, wiec nie ma zartow. Ja mam 2tyg roznicy z Toba i mija ma 50mm...
Synek ma opieke? Jesli tak to lez ile sie da.
Tak wiem juz.Szwagierka mi pomaga ale i przy nim nie jest zle