reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie.. każda cera jest inna, teraz fisiuje do tego prwnie od hormonów.. nie chciałabym duzo zapłacić i zeby się okazało,że mi nie pasują.. Ale wiem,ze jak nie sprawdzę to się nie przekonam i ot caly ambaras..
@Aaaanna
Ja myje szarym mydłem, jak dla mnie najlepsze do każdego skrawka ciała. Też mam problem z wypryskami, z nadmiernym sebum itp ;) u mnie się sprawdza 🤓

reklama
A Ty juz myslisz nad imionami? [emoji16]
Nie, zdecydowanie jeszcze nie.
No co Ty, 10tc się zaczął. Na razie to martwię się czy Kropek (czy Kropka) tam jest cały i zdrowy. Po czwartkowej wizycie jak bedzie ok to będę sie martwić czy na pewno się dobrze rozwija i jest zdrowy. Potem jak będzie wszystko ok to będę myśleć dalej😊
Mozemy wrócić do tej rozmowy pod koniec miesiąca 😘

Ja rozumiem, że można się źle czuć. Ale naprawdę stały krzesełka więc można było sobie usiąść. I i tak uważam, że można buzię otworzyć i jeszcze się nie spotkałam żeby kobiecie w ciąży odmówili jak mówiła, że się źle czuje. Ale takie wciskanie się na chama jest dla mnie niepojęte. Stali ludzie w kolejce o laskach, babka za mną trzymała kolejkę dla męża po zabiegach
onkologicznych... więc mimo naszych "wyjątkowych praw" szacunek dla ludzi powinien być ważniejszy...

Ja myje szarym mydłem, jak dla mnie najlepsze do każdego skrawka ciała. Też mam problem z wypryskami, z nadmiernym sebum itp ;) u mnie się sprawdza 🤓

U mnie to samo 😉 najlepsze szare mydło, dostałam po nim buzie jak pula niemowlaka 😂

i krem nagietkowy z ziaji, tani, dość naturalny, i fajny lekki 😉

No co Ty, 10tc się zaczął. Na razie to martwię się czy Kropek (czy Kropka) tam jest cały i zdrowy. Po czwartkowej wizycie jak bedzie ok to będę sie martwić czy na pewno się dobrze rozwija i jest zdrowy. Potem jak będzie wszystko ok to będę myśleć dalej😊
Mozemy wrócić do tej rozmowy pod koniec miesiąca 😘

A ja od kilku lat chce Igora albo Wiktora 😍 a mąż się uparł że jak córka to Lidka. Zna któraś jakaś fajną Lidkę? Bo coś nie mam przekonania...

No co Ty, 10tc się zaczął. Na razie to martwię się czy Kropek (czy Kropka) tam jest cały i zdrowy. Po czwartkowej wizycie jak bedzie ok to będę sie martwić czy na pewno się dobrze rozwija i jest zdrowy. Potem jak będzie wszystko ok to będę myśleć dalej[emoji4]
Mozemy wrócić do tej rozmowy pod koniec miesiąca [emoji8]
No problem, poczekam [emoji16]

Zapytam Was, jeśli, uznacie, ze to nie temat na forum to usunę. Polecicie jakies cos do mycia twarzy i jakis krem po, bo zaczęła mi fisiowac skóra i aktualnie jestem plamiasta i pryszczata i nie radzę sobie z tym? I ewentualnie jakiś fajny balsam nawilżający do ciała? Te co używam przestały mi służyć.. nawet jak ostatnio nałożyłam swój ulubiony podkład, to nie mogłam go dobrze rozsmarowac, plamy mi powychodzily.. oczywiście takie nie za miliony monet [emoji6]
Też mi się paskudnie popsuła cera...wiec do twarzy nic nie polecę, sama bym chętnie skorzystala z jakiegoś dobrego polecenia 😊
Ale otworzyłam nowy balsam do ciała i jest mega😊 kupilam go jakiś miesiąc temu w rossmanie bo byla jakaś promocja. Pieknie się wchłania, skora jest przyjemna, i pięknie pachnie😊

Załączniki

• IMG_20200403_214438.jpg
    IMG_20200403_214438.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 69
Ja myje szarym mydłem, jak dla mnie najlepsze do każdego skrawka ciała. Też mam problem z wypryskami, z nadmiernym sebum itp ;) u mnie się sprawdza [emoji851]
Wiesz, ja od kilkunastu lat myje twarz płynem do higieny intymnej, najlepszy neutralny, z ziaji. Za młodego mialam problemy z trądzikiem i jedna kosmetyczka mi to poradziła. Od tamtej pory spokoj. Czasem przy @ jakis dżordż.. Ale teraz skóra wola help me!

A ja od kilku lat chce Igora albo Wiktora [emoji7] a mąż się uparł że jak córka to Lidka. Zna któraś jakaś fajną Lidkę? Bo coś nie mam przekonania...
Moj M chcial Wiktora teraz, zeby zdrobniale mowic to niego Thor [emoji1787][emoji2358][emoji12] no, ale nie udalo sie [emoji4]
Lidke znam jedna, ale jest ok 60tki. Za to tu Lidia to bardzo popularne imie.

reklama
Ja rozumiem, że można się źle czuć. Ale naprawdę stały krzesełka więc można było sobie usiąść. I i tak uważam, że można buzię otworzyć i jeszcze się nie spotkałam żeby kobiecie w ciąży odmówili jak mówiła, że się źle czuje. Ale takie wciskanie się na chama jest dla mnie niepojęte. Stali ludzie w kolejce o laskach, babka za mną trzymała kolejkę dla męża po zabiegach
onkologicznych... więc mimo naszych "wyjątkowych praw" szacunek dla ludzi powinien być ważniejszy...

U mnie to samo [emoji6] najlepsze szare mydło, dostałam po nim buzie jak pula niemowlaka [emoji23]

i krem nagietkowy z ziaji, tani, dość naturalny, i fajny lekki [emoji6]
Jutro małża wyśle do apteki po szare mydło;)

Do góry