Liliana87
Fanka BB :)
Bo ta kreska to chyba pod sam koniec wychodziJa cały czas obserwuje w lustrze ale niestety tez nie widać [emoji1787]. Za to wychodzą już rozstępy dlatego zakupiłam oliwkę [emoji27]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bo ta kreska to chyba pod sam koniec wychodziJa cały czas obserwuje w lustrze ale niestety tez nie widać [emoji1787]. Za to wychodzą już rozstępy dlatego zakupiłam oliwkę [emoji27]
TakJa też nie kojarzę takiej linii... Albo przegapiłam albo nie było. Może jej nie być?
Hahaha[emoji1787][emoji1787][emoji1787]wygrałaś [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ja pamiętam 1 ciąży jak przyjechaliśmy z wigilii i leżę patrze a tu linia się pokazala, tak się cieszyłam...znikła.....o kuzwa co jest???A to rajstopy zostawily ślad po tym szyciu [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymamm z całych sił [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Trzymajcie kciuki lecę na betę [emoji846]
Kocham holike . Uratowała nam d.... jak S, się spalił na Dominikanie .. po 3 dniach było perfect .Kochana holike zamawiam już bardzo długo. Do twarzy mi nie służy. Ale wcieram go w mokre wlosy przy nasadzieduzo mniej się przetluszczaja. A włosy po tym bardzo fajne. I latem jest rewelacyjny na skórę popieszczoną sloncem
![]()
Polecam zamawiać na ezebra. Maja tam często dobra cenę na to lub daja w gratisie do duzego mały.
Zaciśnięte mocnoTrzymajcie kciuki lecę na betę![]()
A mi po ciąży nie zeszła [emoji23]A wiesz,ze mojej siostrze nie wyszła ta linia w ciazy? Czekała, czekała i się nie doczekala [emoji1787]
Dokładnie tak. Nie ma cudokremu nawet za miliony monet.Powiem Ci, że ja nie spotkalam jeszcze nikogo wiarygodnego kto by powiedział, żeby coś z kosmetyków naprawdę zadziałało na rozstępy... Podobno albo sie ma do nich predyspozycje i co by się nie robiło to one się na brzuchu pojawią, albo jak sie nie ma predyspozycji to rozstępów nie będzie. Nawilżanie skóry za to zawsze jest wskazane.
Ja sobie podleczylam twarz serum z bielendy, może znasz? Moim koleżankom też pomogłoTrądzik może nie, jakieś pojedyncze pryszcze ale właśnie duzo plamek i zaczerwienienia. W okolicach nosa i poliki. Ale nic nie piecze.
Że co?!? Jakiej kuwa Dominikanie?!? Opowiedz coś więcej plisssss[emoji8]Kocham holike . Uratowała nam d.... jak S, się spalił na Dominikanie .. po 3 dniach było perfect . [emoji1419][emoji16]