bazylia128
Fanka BB :)
Dlaczego mu dalas cytryneJuż piąty drink, mój rocky jest taki żarty na jedzenie że nawet je cytrynę z drinka [emoji23]
Carmellove piję za Twoje zdrówko kochana [emoji3590]Zobacz załącznik 1101530
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego mu dalas cytryneJuż piąty drink, mój rocky jest taki żarty na jedzenie że nawet je cytrynę z drinka [emoji23]
Carmellove piję za Twoje zdrówko kochana [emoji3590]Zobacz załącznik 1101530
Widzisz, z tym badaniem to też jest tak,ze sa w stanie zbadać tylko jakas tam grupę wad genetycznych. I nikt nie da pewności,że jak przebadają i powiedzą,ze nie ma wad to potem coś może nie wyjść.. bylam na takim spotkaniu gdzie na ten temat rozmawiano i wypowiadał się lekarz ginekolog z kliniki oraz embriolog. Dlatego nie każdy zdecydowałby się na Badanie z bo jednak jest ono obarczone jakimś ryzykiem. Ja chyba zdecydowalabym się dopiero, gdybym miala duzo zarodków, zachodziła w ciąże i każda ja traciła..Dziękuje za te słowa! [emoji7]
Żałuje tylko że nie zaproponowano aby przebadać ten jedyny zarodek,nawet nie słyszałam o takiej możliwości..
Gdym wiedziała że ma wadę genetyczną nie transferowałabym go i uniknęłabym całej tej traumy
Chyba maksymalnie 4 dniowe, ale może masz i rację ze może za wcześnie i ze jest jakaś nadzieja jednakDziewczyny a wracajac do bety @Karmelove92 to nie uwazacie ze przy moruli moze jeszcze byc za wczesnie na jednoznaczna betę. Morule sa 2 dniowe? Dobrze kojarzę czy cos mylę?
Musze to napisac@bazylia128 dobre wieścijak widzisz wasze zarodki wcale nie są chore, to ważna informacja która was uskrzydliła do dalszej walki
![]()
Powtórz w poniedziałek. Nie ma raguly kiedy się uda. U mnie udał się drugi transfer. A potem dopiero piąty.Za którym razem się wam udało? ja byłam na początku pewna że ten transfer to będzie ten szczęśliwy ...
Za hu... pana nie ogarnia tego zdjęcieNasza TolaNaprawde ciezko ja uchwycic bo ciagle sie rusza a jak jej sie przypomni to zasypia w trakcie biegu
Jest wspaniala... Niesty Alutka dalej sie nia brzydzi dlatego prawie caly czas trzymam ja na rekach
![]()
Zazdraszczam [emoji7][emoji7]Kiedy to było ..... [emoji23][emoji23][emoji23]w wrześniu byliśmy 2 tyg ... raj na ziemi dziewczyny [emoji267][emoji886][emoji3508][emoji160][emoji225][emoji3048] na takie wakacje na totalny relaks .. zazwyczaj wybieramy miejsca gdzie możemy zwiedzać, raczej aktywnie spędzamy wakacje .. ale po nieudanym ivf oboje potrzebowaliśmy się na maksa zresetować .. i to były jedne z najpiękniejszych wakacji [emoji3590]
Zmiana kliniki może być dobra decyzjąDziękuję wam dziewczyny jesteście przecudownezawsze doradzicie
wesprzecie
zastanawiam się nad zmianą kliniki ale to i tak trzeba czekać aż to całe szaleństwo z tym wirusem się skończy a betę i tak sprawdzę w poniedziałek tak dla świętego spokoju i tak już nic nie zmienie co ma być to będzie
![]()
Jeszcze nie ogarniam tego wszystkiego, ale jak mi się spodoba to zawsze można dokupić pakiety pisałaś, co nie?Oj kochana polwy tego nie masz co mam ja ale i tak kolekcja swietnaJa sadzilam bratki
Niedlugo pogram
![]()