Hej dziewczyny przypominam jestem po 1 transferze od dawczyni 10.03 miałam transwer, 26.03 miałam ostatnia Beta hcg 1348,2 morfologia hormony wszystko dobre przyrosty poprzednich Beta hcg super, usg pęcherzyk w macicy ładny kształt wszystko ok... zabezpieczona po uszy Luteina lutinusem duże dawki, i nagle w czwartek wieczorem miałam lekkie wiercenie w okolicy odbytu i poleciała mi krew dość mocno i położyłam się zadzwoniłam do gin kazała się uspokoić może to zagnieżdżenie jak będzie mocniej lecieć mam jechac na pogotowie, i poszłam do łazienki i poleciała więcej ze skrzepami nie miałam przy tym bólów tylko czułam macice bardziej nic więcej. I pojechałam na pogotowie na usg lekarz powiedział ze jest zarodek nawet już jest ciałko żółte nie doszło do poronienia i skrzepy to krew nic więcej i mam leżeć zrobili mi Beta hcg w ten sam dzień przyjazdu na pogotowie to miałam 9203,7 lekarz był zadowolony i pobrali mi dwa dni później i miałam 8591,6 spadło.... lekarz mówił ze może laboratorium się pomyliło. Dziewczyny ratunku jutro mam usg miałam wychodzić ze szpitala ale Beta spadło a dużo czytałam w google wiem ze to tez nie wyjście ale są najgorsze rokowania tam... strasznie się boje

mieliście tak? Znacie takie przypadki? Jak często laboratorium się myli? Jak się kończyły takie przypadki?