Aurelka1994
Fanka BB :)
Mnie poprawia [emoji28] ale tylko przed wizytą. Tak to lecę na czuja [emoji39]
Mnie od jakiegoś czasu już mąż musi golić [emoji28]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie od jakiegoś czasu już mąż musi golić [emoji28]
Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl![]()
Nie, na Śląsku , ale już jest okJejku czy rodzisz może w Ostrowie bo przypomina mi to sytuację w moim mieście![]()
Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl![]()
To tak samo jak jaGole się co 3 dni żeby nje zarosnąc [emoji14] i zazwyczaj na raty, no poniedziałek nogi, wtorek pomiędzy [emoji28]
Ja az tak mojemu nie ufamMnie od jakiegoś czasu już mąż musi golić [emoji28]
Lo matko to Ty chyba wszystkie objawy książkowe lapiesz po drodze , współczujęJa co 2 tygodnie. Na początku masakra, pół godziny schodziło. Ale od kiedy kupiłam sobie większe, stojące lusterko, śmigam w 15 minut. I z golenia na golenie idzie mi sprawnie mimo, że brzuch co raz większy. A golę się rzadko, bo za duży wysiłek powoduje potem bóle brzucha i pleców
Zastanawiam się tylko, czy jak odejdą mi wody i zaczną się skurcze, czy będę w stanie się wydepilować
Dopadła mnie zgaga od wczoraj. Trądzik, migreny, hemoroidy, refluks, pleśniawki, bóle kręgosłupa, wątroby, żołądka, zgaga. Co mnie jeszcze czeka przez ostatnie 5 tygodni?![]()
Lo matko to Ty chyba wszystkie objawy książkowe lapiesz po drodze , współczuję![]()