reklama

Majóweczki 2020

Nie wpłynęło mi jeszcze L4 do Zusu nam nadzieję że jutro będzie ...bo już kiedyś mialam taki problem ze nie chciałabym przez to przechodzic za dużo nerwów [emoji849]... Jutro wybieram się po wózek fotelik i wanienkę [emoji846]
Na PUE szybko możesz sprawdzić czy poszło, ale dziwne, że jeszcze nie ma. Ja jak tylko wróce od lekarza sprawdzam w domu i już zawsze widnieje

reklama
Moja pracuje w szpitalu na patologii ciąży i wykonuje cesarskie cięcia, więc za pierwszym razem, osobiście mnie w szpitalu przyjmowała i na drugi dzień to ona wykonywała zabieg. Teraz pewnie będzie tak samo.
Ale wybrałam ją bo jak szukałam lekarza, który potwierdzi u mnie ciąże i ją poprowadzi, to jako jedyna nie kazała mi czekać na wizyte pół miesiąca tylko przyjęła tego samego. Z czasem wyszło, że pracuje w szpitalu [emoji1787]
Dziewczyny czy chodzicie na wizyty do swoich lekarzy prowadzących, którzy dodatkowo pracują w szpitalu, gdzie przyjmują zakażonych lub został przekształcony w jednoimienny zakaźny?

Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl 🤣🤦‍♀️
Nogi to elegancko mi idą 😅 ale o tym pomiędzy to się muszę napocić 😅 w jednej lusterko w drugiej maszynka 😅 a i tak zawsze gdzieś delikatnie krew pójdzie 🤷 ale nie wiem jak to będzie przed porodem 😅 chyba poproszę o pomoc 😅🤭

Wy się golicie [emoji44][emoji1787] Ja tylko pod pachami i pod brzuchem ile sięgne, dalej nie ryzykuje ze względu na wielkie żylaki. Z nogami to już nie daje rady niestety, a męża nie będe prosić bo mi głupio go prosic [emoji2962]
Dziewczyny jak wam się udeje golić nogi o tym pomiędzy juz nie wspomne, jutro wizyta trzeba się ogarnąć i jestem spodoba na sama mysl [emoji1787][emoji2356]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry