reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 moja priv Cię tak powalił ze nic nie piszesz? 😂😂😂
@bazylia128 a Ty nic moich pięknych zdjęć nie skomentujesz nawet? 😒😜
@Lola83 @Czarna1985 co u Was? 😁
@klaudiaanita jak się trzymasz?😘
@Ananasowa93 i @Wiórka co u Was, jak dajecie radę? 🙂
No iiii @Murawa Ty gdzie się zaszylas? 😁
Hej dziękuję za pamięć ❤️
Dziś była konsultacja i działamy dalej na tym forum są same waleczne babki i ja też chcę do nich należeć, więc do dzieła!!! . Właśnie mam początek @,czekamy na kolejny cykl i krótkim protokołem walczymy dalej. W piątek mąż ma badanie nasienia. Ja będę miała zwiększone leki w stymulacji i mrozimy i potem skreczing w kolejnym cyklu i podanie mrozaka. Taki plan😊. Skoro teraz zaskoczyło to musi się udać 🥰🥰 moja doktor dodała mi dziś siły 😍. Uda się 😊😊

Hej dziękuję za pamięć ❤️
Dziś była konsultacja i działamy dalej na tym forum są same waleczne babki i ja też chcę do nich należeć, więc do dzieła!!! . Właśnie mam początek @,czekamy na kolejny cykl i krótkim protokołem walczymy dalej. W piątek mąż ma badanie nasienia. Ja będę miała zwiększone leki w stymulacji i mrozimy i potem skreczing w kolejnym cyklu i podanie mrozaka. Taki plan😊. Skoro teraz zaskoczyło to musi się udać 🥰🥰 moja doktor dodała mi dziś siły 😍. Uda się 😊😊
Brawo!!! 😊❤️Walcz!!! Myślę ze teraz już się uda!!!

@fredka84 moja priv Cię tak powalił ze nic nie piszesz? 😂😂😂
@bazylia128 a Ty nic moich pięknych zdjęć nie skomentujesz nawet? 😒😜
@Lola83 @Czarna1985 co u Was? 😁
@klaudiaanita jak się trzymasz?😘
@Ananasowa93 i @Wiórka co u Was, jak dajecie radę? 🙂
No iiii @Murawa Ty gdzie się zaszylas? 😁
Dzieki kochana , ze pytasz😚pracujemy oboje, za tydzień dostajemy klucze i zaczynamy przeprowadzkę 😍czasy niezbyt temu sprzyjające , ale w Holandii nie ma takich obostrzeń jak w Polsce i przy zachowaniu dystansu jest ok. Firma transportowa jest przygotowana , wiec mam nadzieje , ze nie będzie problemu🙏🏼Klinika wiadomo do odwołania zamknięta . Także zabrałam się za ćwiczenia , nadrabiam zaległości książkowe 😁😁😁😂😎buuuuuzi 😘

Ostatnia edycja:
@fredka84 moja priv Cię tak powalił ze nic nie piszesz? [emoji23][emoji23][emoji23]
@bazylia128 a Ty nic moich pięknych zdjęć nie skomentujesz nawet? [emoji19][emoji12]
@Lola83 @Czarna1985 co u Was? [emoji16]
@klaudiaanita jak się trzymasz?[emoji8]
@Ananasowa93 i @Wiórka co u Was, jak dajecie radę? [emoji846]
No iiii @Murawa Ty gdzie się zaszylas? [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ja wczoraj szybko odpadłam [emoji8]. Dopiero nadrabiam forum i cieszę się jak czytam te twoje posty, jesteś taaaaka kochana [emoji8]. Chyba kwarantanna ci jednak służy, bo mimo tego że musisz czekać na dalsze leczenie to czuć z daleka, że jesteś pełna optymizmu [emoji3590]

reklama
Siedzie i rycze[emoji24] ogladam na Discovery life program in vitro 9 miesięcy później
Załapałam doła [emoji20]
Boziu jakie to piekne urodzic maluszka. Nie wiem czy doświadcze tego
Jeszcze na dodatek maz utknął w Walii i musze spać sama[emoji20]
Przepraszam was ale wpadłam w jakiś dołek [emoji17]

Kurde, też to muszę obejrzeć bo nie widziałam. I też pewnie będzie płacz...Ja tęsknym wzrokiem patrzę na moje tabsy od Paśnika, a tu końca wirusa nie widać [emoji853].
Mówię ci, będziemy jeszcze mamusiami, tylko jakoś trzeba przerwać ten ****...my okres zawieszenia [emoji8]

Do góry