Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo Ci dziękuję!Tak, jest bezplatne i kazdy moze z niego skorzystac bo jest anastezjolog dostepny caly czas! Naprawde nie ma sie czym martwic, bedzie dobrze i bedziesz zaopiekowanajak cos to pytaj!
Hej! Ja rodzilam w lutym w Siemiradzkim bez oplaconej położnej, bez swojego lekarza i jestem bardzo zadowolona. Mimo tego ze nie wydalam ani złotówki to byłam bardzo fajnie zaopiekowana i motywowana. I porod i pobyt wspominam bardzo dobrze i na plus dostępność znieczulenia. W lutym były jeszcze porody rodzinne i byłam z mężem więc w obecnej sytuacji pewnie bym skorzystala z opieki prywatnej położnej. Polecam Panią Jolę Franczak - była przy pierwszej połowie mojego porodu i później została naszą położną środowiskową![]()
Mnie również Pani Jola mówiła, że jeśli chcemy to będzie do nas przyjeżdżała ale musimy zadeklarować się na Galla. Bo Pani Jola kiedyś na ich oddziale była położną. Ale z racji tego, że zapisaliśmy się do położnej z rejonu nie korzystaliśmy. Była tylko przy porodzie.A powiedz mi proszę jak przebiegało zapisanie się do pani Jolanty jako położnej środowiskowej ? Dzwoniłam do niej jakiś czas temu (w marcu bodajże) i mówiła, że nie zapisuje...
Tak, to Gall-medDzięki za odpowiedź Darapuszkin & Lajla89
Tak dla pewności co do placówki na Galla - to jest Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "GALL-MED" ? Czy konieczne jest osobiste zadeklarowanie się do tej placówki ?
Jak przychodzila do mnie w lutym to mowila ze ma bardzo duzo pracy wiec moze dlatego ;(Niestety okazało się, że p. Jolanta F. na ten moment nie dojeżdża na Krowodrze![]()