Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten maluszek ma 4tyg a nie msc. Jak w tytule "u noworodka".Ostatnio moj synek mial zatwardzenie. Ma 10 msc ale jest herbatka xenna balams junior i tam jest w ulotce napisane ze taki maluszek 4 msc moze stosowac. Mojemu pomoglo po 4 dniach
Podałam jakieś pół godzinki temu i czekamy na efekt. Ale była walka przy wkładaniu...Po prostu podczas wkładania no to wkładasz prosto w to, co zalega. To zawsze trochę rusza temat.
Daje biogaje ale niestety nic nie idzieObecnie mamy 9tygodnieMała robiła kupkę raz na tydzień i to nie zawsze
podawalam przed dwa tygodnie BioGaia i kupka jest co dzień
![]()
A masaż tez nic nie pomagaDaje biogaje ale niestety nic nie idzie
Drogie dziewczyny,
Moja miesięczna córka od kilku dni nie może zrobić kupy. Karmie piersią. Podczas konsultacji telefonicznej lekarka poleciła podać czopek glicerynowy. Czy któraś z was podawała takiemu małemu dziecku czopki na kupę? Jeśli tak to ile czopka?
Ja polecam wlewki na bazie miodu. Moja coreczka jak miala 2 tygodnie cierpiala na bardzo bolesne zatwardzenia to tylko to jej pomagało. Kupka wyszła od razu. Czapki nie dawały takich rezultatówDrogie dziewczyny,
Moja miesięczna córka od kilku dni nie może zrobić kupy. Karmie piersią. Podczas konsultacji telefonicznej lekarka poleciła podać czopek glicerynowy. Czy któraś z was podawała takiemu małemu dziecku czopki na kupę? Jeśli tak to ile czopka?
Ja polecam wlewki na bazie miodu. Moja coreczka jak miala 2 tygodnie cierpiala na bardzo bolesne zatwardzenia to tylko to jej pomagało. Kupka wyszła od razu. Czapki nie dawały takich rezultatów
Dokładnie o te wlewki chodzi. Polecam bardzo.Chyba mówimy o tych samych wlewkach![]()
Spróbowałam tej wlewki, trochę kupy poszło ale nie cała i znowu zaczyna się męczenie przy próbie zrobienia kupy... Już nie wiem jak jeszcze pomóc, najlepiej chyba te czopeczki działały.... Jak jeszcze mogę pomóc?Dokładnie o te wlewki chodzi. Polecam bardzo.