JeeeeeestDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię testczy wy też to widzicie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JeeeeeestDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię testczy wy też to widzicie?
Też widzę cień cienia [emoji6]Dziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test [emoji85][emoji85] czy wy też to widzicie?
Też widzę cień cienia [emoji6]
Ja widzęDziewczyny dziś 5dpt I tak sobie pomyślałam zrobię test [emoji85][emoji85] czy wy też to widzicie?
To dzisiaj sobie poświetuj i totalnie się wyluzujKurde, trochę mi głupio że tak wczoraj wymiekłam[emoji1751]. Dziękuję za wsparcie dziewczyny [emoji3590]. Na Was zawsze można liczyć [emoji3590]. Wy wszystkie te dołki i wzloty przezyłyście, i dlatego Wasze słowa są dla mnie bardzo ważne [emoji3590]
Dziś wstałam, zobaczyłam piękne słonko ( które właśnie zaszło [emoji12]) i poczułam się o wiele lepiej niż wczoraj [emoji846]. Przez ścianę słyszałam dziecko córki sąsiadki i tylko przez chwilkę pozazdrościłam bo zaraz moje myśli powędrowały do ciasta które ZARAZ muszę upiec [emoji33].
Z mężem trochę już gadam ale muszę jeszcze podawać niedostępną [emoji12]
No i kochane czekam na okres zobaczymy moze moglby nie przyjsc ale by jaja byly