Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MniamuśnaHalo dziewczyny ja tez zrobiłam tartę- tez ma iść w cyckizapraszam jak coś, z truskawkami tym razem
Zobacz załącznik 1120775
Obowiązkowo zapodaj zdjęcieTo kradneja jutro robię beze wlasnie z kremówka i mascarpone
i owocami. Tzn, robię w pół bo pierwszy raz kupiłam gotowe blaty bezowe. Na szybkiego będzie deser
![]()
Łał, pierochyKochana dzis spokojnie. Działam w kuchni. Pierozkijutro mezulek do pracy a ja bede robila wielkie porzadki w kuchni. A ty co kochana porabiasz?
Wow!!!Kochana dzis spokojnie. Działam w kuchni. Pierozkijutro mezulek do pracy a ja bede robila wielkie porzadki w kuchni. A ty co kochana porabiasz?
Ja tezŁał, pierochy. One są u mnie numero uno
. Kocham ruskie
![]()
No powiem nie skromnie ze sa zajebisteWow!!!wyglądają pysznie
![]()
A wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż WłosiWażne że tych zagrożonych górników nie ma aż tak dużo , trzeba czekać jakieś dwa tygodnie....jeśli zachorowania nie wystrzelą to znaczy sytuacja została opanowana.
Ja juz pije piifffkkkooooo
Ja tam myślę, że jakby w kazdym innym miejscu w Pl zrobili tyle testów co teraz wśród górników, to wszedzie zobaczylibyśmy taki sam obrazek jak teraz na Śląsku...Ważne że tych zagrożonych górników nie ma aż tak dużo , trzeba czekać jakieś dwa tygodnie....jeśli zachorowania nie wystrzelą to znaczy sytuacja została opanowana.