Pralinka2020
Fanka BB :)
znacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wszystkie domowe syropki przetestowałaś to jeszcze może wygrzanie tego zostaje, moja babcia miała sposób na wygrzewanie owsemznacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane![]()
Inhalacjeznacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane![]()
własnie pijęJa tylko to, co już pewnie próbowałaś: pić dużo napojów, zwłaszcza ciepłych a nawet gorących i woda z cytryną, miodem i imbirem.
Syrop z cebuli juz był?znacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane![]()
O nie! Jak ja tego nienawidziłam za dzieciakaSyrop z cebuli juz był?![]()
był, nic nie pomógł, teraz praktykuję syrop z czosnku, cytryny i mioduSyrop z cebuli juz był?![]()
od 3 tygodni kaszlę, to ponoć może spowodować przedwczesny poród ze względu na skurcze macicy, antybiotyk znowóż to u mnie murowana grzybica której potem nijak nie ma jak leczyć i też zagrożenie, więc ani cebula ani owies mi nie straszne (niestety nie mam owsaO nie! Jak ja tego nienawidziłam za dzieciakai do tej pory mi tak zostało. Nie zdzierżę tego syropu choćbym zdychała w kartuszach
ale działać to działa
![]()