Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki! Pamiętam jakie ja miałam myśli po tym jak lekarz powiedział "nic z tego nie będzie" patrząc na wyniki....to było w październiku a w lutym zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym. Oczywiście wpadlam w jakaś obsesję i w międzyczasie szalałam z jakimś wiesiołkiem koenzymem Q10 i innymiJoanna4433, daje to nadziejeja mam 27 lat AMH 0,42 FSH 23
diagnoza w lutym, w sierpniu podchodzę do pierwszej procedury IN VITRO, w jednym jajniku mam tylko jeden pęcherzyk anatralny a w drugim dwa
![]()
Witajcie
Weszłam tu tak przypadkowo jestem trochę starsza od was i moje AMH rok temu było 0,757 1,5 roku temu straciłam ciąże w 17tyg i od tego czasu nic kompletnie nie pomaga stymulację miałam już tyle razy robiona przez ten czas monitoring pecherzyki były zastrzyki i nic kompletnie. Mam dzieci ale to moje pragnienie jakieś jest. Nie wiem czy drożność jajowodów czy po prostu wchodzę w menopauzę bo mam 40 lat i wiem ze to już za późno. Czytając ze z takim niskim AMH udaje się daje jakieś światełko. Teraz to chyba nawet drożności nie zrobią mi nigdzie. Gratuluje wam dziewczyny ze się wam udało [emoji4]pozdrawiam was serdecznie
[/QUOT Bardzo mi przykroa czy mogę zapytać co się stało że straciłaś ciążę? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj. Pytam ponieważ sama mam ciągle z tyłu głowy strach o utratę ciąży zwłaszcza że na początku była to ciąża bliźniacza ale w 13 tyg dowiedziałam się o stracie jednego z nich. No i od tamtego momentu strasznie się stresuję czy wszystko dobrze się skończy.