Marta5215
Początkująca w BB
Proszę o poradę, jestem mamą 5 miesięcznego dziecka. Gdy wróciliśmy z synem ze szpitala po porodzie wszystko było super, lecz już po tygodniu syn zaczął płakać przez całe dnie tak jak obudzi się o 5 rano tak płacze do 19 , po czym zasypia i śpi do 5 rano i tak całe dnie do teraz. Byłam u kilku lekarzy to jeden mówił że kolki, drugi że ulewanie a trzeci lekarz powiedział że po prostu dziecko ma taki charakter, już nie mogę wytrzymać, w dzień gdy w końcu zaśnie śpi najwyżej 10minut i dalej płacze. Pielucha czysta, najedzony, syropy przeciw bólowe nie działają, jestem już wykończona i przerażona bo nie wiem jak mu pomóc.

Jak wyglądają Wasze wspólne zabawy? Szczęśliwe dziecko to nie tylko pełen brzuszek i czysta pielucha. Jeżeli trzech lekarzy badało syna i nic nie dostrzegli to problem może leżeć gdzie indziej. Dziecko odczuwa emocje rodzica jeżeli Ty się denerwujesz, dziecko również
 Jak wyglądają Wasze wspólne zabawy? Szczęśliwe dziecko to nie tylko pełen brzuszek i czysta pielucha. Jeżeli trzech lekarzy badało syna i nic nie dostrzegli to problem może leżeć gdzie indziej. Dziecko odczuwa emocje rodzica jeżeli Ty się denerwujesz, dziecko również

i życzę cierpliwości, bo wierzę, że nie jest łatwo.
 i życzę cierpliwości, bo wierzę, że nie jest łatwo. 

Jak się bawisz z synem? Nie napisałaś nigdzie o tym ani jak wygląda rytm dnia
 Jak się bawisz z synem? Nie napisałaś nigdzie o tym ani jak wygląda rytm dnia