cytrynk4
Fanka BB :)
Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upałDziewczyny, woda że mnie w końcu schodzi. Jeszcze nie jest idealnie ale naprawdę że 3 litry mniej już we mnie! Uffff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upałDziewczyny, woda że mnie w końcu schodzi. Jeszcze nie jest idealnie ale naprawdę że 3 litry mniej już we mnie! Uffff
Piję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upał
O też będę korzystać z tych sposobów bo im się robi ciepłej tym gorzej mi się zbiera woda, dziś miałam problem by sandały zapiąć na pasekPiję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)
Robie sobie napar z pokrzywy w dzbanku 1,5 L z 3 torebek, który wypijam w ciągu dnia
Na 2 śniadania koktajl owocowy z całą nattką pietruszki, szpinaku, sokiem z cytryny, miodem (dodaje owoce w zaleznosci jakie mam banan, borówka, malina) i zamiast wody 100%sok wyciskany z czerwonych pomarańczy.
Dzisiaj 5 dzień i załapałam balans także zmniejszam to odwadnianie.
Kawa też odwadnia i piwko. Polecam Żywiec białe 0,0%![]()
Hehe to było moje ulubione procentowe piwko. Teraz jest to moje ulubione 0% piwkoPiję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)
Robie sobie napar z pokrzywy w dzbanku 1,5 L z 3 torebek, który wypijam w ciągu dnia
Na 2 śniadania koktajl owocowy z całą nattką pietruszki, szpinaku, sokiem z cytryny, miodem (dodaje owoce w zaleznosci jakie mam banan, borówka, malina) i zamiast wody 100%sok wyciskany z czerwonych pomarańczy.
Dzisiaj 5 dzień i załapałam balans także zmniejszam to odwadnianie.
Kawa też odwadnia i piwko. Polecam Żywiec białe 0,0%![]()
Ja też juz spakowanaCiężko powiedzieć w którym tygodniu była bo pisała że miała nieregularne bardzo cykle i chociaż jej wychodziło koło 33-tego tygodnia (z tego co pamiętam) to lekarz jej powiedział że ciąża jest młodsza.
A dlaczego się obawiasz, że u Ciebie będzie wcześniej?
Spakowałam w końcu torbę do szpitalajestem z siebie dumna
![]()
Musisz pić minimum 2 l samej wody dziennie wtedy będzie git. Ale jak Ci woda nie schodzi to wtedy pokrzywy i inne tegesyO też będę korzystać z tych sposobów bo im się robi ciepłej tym gorzej mi się zbiera woda, dziś miałam problem by sandały zapiąć na pasek![]()
Czyż nie jest wyborne?Hehe to było moje ulubione procentowe piwko. Teraz jest to moje ulubione 0% piwko![]()