reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
U mnie koszty były minimalne
Gonapeptyl 14 zastrzyków 9 zł
Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
U mnie tylko tyle wystarczyło żeby wyprodukować 21 pecherzykow

Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
U mnie tylko tyle wystarczyło żeby wyprodukować 21 pecherzykow

Wesoła_Aga
Ło rety to ile oni jednorazowo pobierają pęcherzyków?? 

Ruda08
Boooooozeeee ... ja płaciłam jakieś 3 - 4 tysU mnie koszty były minimalne
Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
U mnie tylko tyle wystarczyło żeby wyprodukować 21 pecherzykow![]()

Ananasowa93
Bo wiem wiem ze tak kosztują bo taz mi lekarka wypisała go apepryl na refundację a menopur nie i babka do mnie 900 złBoooooozeeee ... ja płaciłam jakieś 3 - 4 tystylko ja nie miałam refundacji
![]()

Ananasowa93
Ło rety to ile oni jednorazowo pobierają pęcherzyków??![]()
Wszystkie które wyprodukujesz kochana

Ja tez WawaJa z Warszawy![]()

Masz rację, za bardzo emocjonalnie podeszłaś do tematu, ja mam 7letnia siostrzenice i widzę się z nią raz na kilka dni i znam te fochy i nigdy intencją dziecka nie jest zdeptanie Twojego serca, tylko ona się złości, bo ktoś nie odczytuje tak jak by chciała jej potrzebWiesz trudno się bawić w ulubiona zabawę skoro jej główne zajęcie to gry na tablecie.
Była tam wioska wikingów i różne domki i opowiadałam jej kto to był kowal czym się zajmował, jak garncarz lepił garnki i tak dalej. Cała drogę śpiewałam z nią piosenki z przedszkola i układaliśmy plan zabaw na cały dzień ....
Ahhhh chyba za bardzo emocjonalnie do tego podeszłam. Za bardzo się starałam. Wywaliłem serce a ona zdeptała i dlatego jest mi tak strasznie przykro.
Jeszcze jej mama wysłała mi zdjęcie jak tapla się w wanience niemowlęcej. Wiec odpisałam ze może więcej frajdy sprawiają jej proste rzeczy wiec odwołuje wyjazd do Parku Dinozaurów. I cisza. Tym razem mama się chyba obrazi bo przecież się należą wycieczki po 300 zł .....

To już jest nastolatka a więc adolescencja i bunt przeciw autorytetom i poszukiwanie własnej tożsamości, odkrywanie też swojej seksualności, a nie tylko płciowości jak u kilkulatków. Skończy się ok 18-19 r.z. lub 25@Dakita30 A powiedz, czy taki etap buntu i skoku rozwojowego można spotkać u 12-to latki?
Co słychać? Jak sie czujesz ?![]()

Dziękuję u mnie słychać cudownie, zaczynam 31Tc, czuję się jak przez całą ciążę super, a Kubuś w 29+2 miał już 1317 g ♥ i wszystkie przepływy i narządy wewnętrzne w normie.
Gromadzę wyprawkę, w przyszłym tygodniu remont pokoju, ostatnio kupiłam fotelik, dostawkę do łóżka i wózek ma mi przyjść kurierem więc się przygotowujemy

A co u Ciebie? Jak się czujesz?
Załączniki
reklama
Mowilam!!!!BetaHCG
Dziś po transferze miałam pierwsze badania
Tra la la la!!

Podziel się: