Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja wreszcie od 3 dni nie mam mdłości tylko takie odruchy na zapachy i jestem bardzo szczęśliwaJa właśnie tak mialam wczoraj, cały dzień zero mdłości, dziś też na razie czuje się dobrze i również mnie to bardzo martwijuż jestem załamana....
Jak też o tym marzę. Nie lubię być w ciąży. Od rana jest mi niedobrze a dziś mam zaplanowany cały dzieńA ja tak bardzo bym chciała by ten czas szybciej leciał. Chciałabym już przynajmniej 20 tydzień![]()
Ja mam tak,ze jak przeanalizuje jedzenie,jakie zjadlam na przestrzeni ostatnich dwoch tygodni,to moglabym od razu wymiotowac....wszystko to jadlam ze smakiem,ale jak pomysle o chlebie tostowym...ja mam mdłości, niby delikatne, ale na tyle odczuwalne że mam zero apetytu. nic praktycznie nie jem, wszystko staje mi w gardleale to pewnie ze stresu.
dzięki dziewczynykocham to forum, zawsze można się wygadać, no i kto nas lepiej zrozumie jak nie my same
![]()
ja mało jem od miesiąca jakośJa mam tak,ze jak przeanalizuje jedzenie,jakie zjadlam na przestrzeni ostatnich dwoch tygodni,to moglabym od razu wymiotowac....wszystko to jadlam ze smakiem,ale jak pomysle o chlebie tostowym...((( o pierogach i roznych rzeczach to mam dosc
Ja mam jutro na 10:30'Nastawienie spokojne i pelne pokory.Kto ma wizytę w następnym tygodniu ?? Jak nastawienie ?
ja we wtorek, 19:05.Kto ma wizytę w następnym tygodniu ?? Jak nastawienie ?