reklama
Niqui
Fanka BB :)
A ja wreszcie od 3 dni nie mam mdłości tylko takie odruchy na zapachy i jestem bardzo szczęśliwaJa właśnie tak mialam wczoraj, cały dzień zero mdłości, dziś też na razie czuje się dobrze i również mnie to bardzo martwijuż jestem załamana....

Czarnanoc
Jak też o tym marzę. Nie lubię być w ciąży. Od rana jest mi niedobrze a dziś mam zaplanowany cały dzieńA ja tak bardzo bym chciała by ten czas szybciej leciał. Chciałabym już przynajmniej 20 tydzień![]()
Co do stanikow to ja kupiłam sobie 2 staniki z Lidla trochę większe niż moje a potem je po prostu wywale. w Lidlu też kupiłam sobie leginsy ciażowe bo nienawidzę jak mnie teraz coś uwiera w brzuch a to 12 tydzień i brzuch mam ogromny w porównaniu do poprzedniej ciąży w której nie było nic widać do 6 miesiąca wcale.
JoannaMB
A mnie dalej męczą
te okropieństwa i ciągłe problem z tym jedzeniem u mnie to jest jakaś totalna masakra wczoraj rano mi smakował serek topiony a dziś ledwo zjadłam kanapkę. Już nie wiem co mam jeść na samych paluszkach długo nie pociągnę

Klaudiaxx
ja mam mdłości, niby delikatne, ale na tyle odczuwalne że mam zero apetytu. nic praktycznie nie jem, wszystko staje mi w gardle
ale to pewnie ze stresu.
dzięki dziewczyny
kocham to forum, zawsze można się wygadać, no i kto nas lepiej zrozumie jak nie my same 

dzięki dziewczyny

Z
zmiana8.2
Gość
Ja mam tak,ze jak przeanalizuje jedzenie,jakie zjadlam na przestrzeni ostatnich dwoch tygodni,to moglabym od razu wymiotowac....wszystko to jadlam ze smakiem,ale jak pomysle o chlebie tostowym...ja mam mdłości, niby delikatne, ale na tyle odczuwalne że mam zero apetytu. nic praktycznie nie jem, wszystko staje mi w gardleale to pewnie ze stresu.
dzięki dziewczynykocham to forum, zawsze można się wygadać, no i kto nas lepiej zrozumie jak nie my same
![]()
Klaudiaxx
ja mało jem od miesiąca jakośJa mam tak,ze jak przeanalizuje jedzenie,jakie zjadlam na przestrzeni ostatnich dwoch tygodni,to moglabym od razu wymiotowac....wszystko to jadlam ze smakiem,ale jak pomysle o chlebie tostowym...((( o pierogach i roznych rzeczach to mam dosc

Z
zmiana8.2
Gość
Ja mam jutro na 10:30'Nastawienie spokojne i pelne pokory.Kto ma wizytę w następnym tygodniu ?? Jak nastawienie ?
reklama
Klaudiaxx
ja we wtorek, 19:05.Kto ma wizytę w następnym tygodniu ?? Jak nastawienie ?
wewnętrznie umieram ze strachu.