reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja ;) @Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt ;) Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie ;) trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie ;) bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu ;) Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to ;) Ja sie odezwe w 6 dpt...
Powodzenia!!! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

reklama
@bazylia128
Jak najbardziej Cię rozumiem
Skup się teraz na tym co dla Ciebie najważniejsze 👌
Życzę dużo spokoju ducha i myśl tylko pozytywnie💐
A My cierpliwie poczekamy na wieści od Ciebie ☺
Trzymam mocno kciuki i będę myślała cieplutko o Tobie ✊😘
Ja wierze w to że to będzie ten szczęśliwy transfer ❤
Uda się.
Ściskam i do usłyszenia !😘🌸

Mi również. Ja jako osoba wierzącą i praktykująca potrafie uszanować, ze ktos ma zupelnie przeciwne poglądy i jest daleki od kościoła albo uznaje spowiedź "w myslach" . Ale czemu zawsze jest brak szacunku w drugą strone? Mozna miec dylematy w pracy, na temat kwiatow, udawania orgazmów ale na tle spowiedzi już nie?
Każdy mas swoje sumienie i odczuwa wszystko w różny sposób dokładnie.Ja nie pcham nosa do nikogo i super sie z tym czuje ,niech soboe kazdy robi jak chce.

Kochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali [emoji173][emoji173][emoji173] @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja ;) @Natsnats slicznoto moja - dzialaj [emoji173][emoji173][emoji173] @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt ;) Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie ;) trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie ;) bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu ;) Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to ;) Ja sie odezwe w 6 dpt...
Powodzenia i daj znać.
Kciukasy zacisniete [emoji110]

Kochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja ;) @Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt ;) Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie ;) trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie ;) bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu ;) Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to ;) Ja sie odezwe w 6 dpt...
No i dobrze, jeśli tego potrzebujesz odpocznij od forum. Tylko musisz ale to musisz napisać po transferze. Bardzo mocno ci kibicuję i wierzę, że niedługo zostaniesz zwariowaną mamą 😍😍😍

Ostatnia edycja:
Witacje kochane jestem po criotransferze, w piątek miałam 8 dpt, beta wynosiła 24,5, dzisiaj odebrałam wynik bety 10 dpt i beta 41, czy to dobry przyrost, jest jakaś szansa ?

reklama
@Bazylia123
Trzymam kciuki i wracaj z dobra nowiną. Jak byś miała jakiś spadek chwilowej formy to my tu jesteśmy. [emoji3] Będzie pięknie.
W sprawie kalendarza może jednak proszę kogoś kto czai bazę o kontynuację bo ja jestem mega nieogar

A teraz pozdrowionka
Hejt przyjmę z godnością [emoji3]
20200615_111034.jpeg

Do góry