gosian9535
Zaangażowana w BB
A jaki zarodek miałaś
Teraz miałam podany o morfologii BL 4.2.3, 5 dniową blastke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki zarodek miałaś
Teraz miałam podany o morfologii BL 4.2.3, 5 dniową blastke
[emoji15][emoji15][emoji15] To po tej tabelce to ja nie wiem po co ja mam brać dalej te leki.Przyrist chyba ok, ale beta trochę niska jak na blastkę. Załączam tabelkę, może Ci coś pomoże [emoji8]Trzymam kciuki, zeby było dobrze[emoji8][emoji110]
Dolna granicaPrzyrist chyba ok, ale beta trochę niska jak na blastkę. Załączam tabelkę, może Ci coś pomożeTrzymam kciuki, zeby było dobrze
![]()
Kochana ja Ci chciałam tylko powiedzieć ze trzymam kciuki za Twoja córeczkęKochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja@Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt
Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie
trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie
bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu
Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to
Ja sie odezwe w 6 dpt...
Niby to tylko cyferki, zdarzają się nieidealne przyrosty i może się to teoretycznie dobrze skończyć, ale szansa patrząc na Twoje wyniki jest wg mnie bardzo, bardzo niewielka[emoji15][emoji15][emoji15] To po tej tabelce to ja nie wiem po co ja mam brać dalej te leki.
Mam za mało o 100
Ja mam jej numer więc tak łatwo mi nie spierdzieliKochana ja Ci chciałam tylko powiedzieć ze trzymam kciuki za Twoja córeczkęnaprawdę zrobiłaś wszystko aby ten transfer się udał - nie mogłaś się lepiej przebadać i przygotować !! Jesteś wielka
I proszę odezwij się po niezależnie od wyniku bo czekamJak nie napiszesz to będę do końca życia myśleć jak się potoczyły Wasze losy - to tak jakbym czytała fascynująca powieść i ktoś wyrwał ostatnie strony
Kocham cie na swój sposób i kibicuje z całego serucha, wierze w twojego mrozaczka ! Jestem wdzięczna za Twpojr posty, słowa otuchy i bezinteresownosc
Przesyłam mnóstwo buziaków i do zobaczenia !!
Myślałam że mi dziś odstawi.Niby to tylko cyferki, zdarzają się nieidealne przyrosty i może się to teoretycznie dobrze skończyć, ale szansa patrząc na Twoje wyniki jest wg mnie bardzo, bardzo niewielka[emoji53]Moj lekarz przy takim wyniku już by mi leki odstawił na pewno, ale jak widzisz każdy lekarz inaczej do tego podchodzi
Kochana, wiesz ze mam słabość do CiebieKochane: @Netiaskitchen mama nadzieje do zobaczenia w lipcu - mamy do siebie kontakt, @motylek24 Bozenko !!!!! Dziekuje ze mnie probowalas podniesc gdzie inni przewracali ❤❤❤ @nieagatka - zwyczajnie przepraszam - co zlego to nie ja@Natsnats slicznoto moja - dzialaj ❤❤❤ @Czarna1985 @Aduś16 @Camilleka i inne WY wszystkie - to byl dla mnie zaszczyt
Ja odchodze bo chce sie skupic na sobie
trafilam tu po transferze - teraz tez chce sie do nie przygotowac - nie bede sie wystawiac na ta gonitwe - przed wszystkim chce zeby moja fredzia skupila sie na sobie
bedziemy transferowac chyba w tym samym dniu
Ananasowa - to tylko czas kiedy zostaniesz Matka - wierze w to
Ja sie odezwe w 6 dpt...