Wahania tsh na początku ciąży sa normalneHej dziewczyny. Jestem w 10 tc. Dzis odebralam wyniki. Nigdy nie mialam problemu z tsh. Az tu wynik 0.20 jest sie czym martwic? Siedze i juz zachodze w glowe dlaczego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wahania tsh na początku ciąży sa normalneHej dziewczyny. Jestem w 10 tc. Dzis odebralam wyniki. Nigdy nie mialam problemu z tsh. Az tu wynik 0.20 jest sie czym martwic? Siedze i juz zachodze w glowe dlaczego.
WitajWitam dziewczyny czy mogę dołączyć? Wprawdzie z licznika pokazuje mi 2 luty ale myślę że będzie to styczeń. Ostatni okres miałam 30 kwietnia jak narazie tylko mam zrobiony test i beta w tamtym tygodniu pokazała 3200 wizytę mam dopiero za 2 tygodnie. Nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać oprócz męża temu mam nadzieję że tu znajdę bratnie dusze :-) gratuluję wszystkim super USG i zazdroszczę Wam że już macie je za sobą :-)
Jestes ze Skoczowa?WitamJa mam termin na 12.01 a to mój Maluszek z ostatniej wizyty
Nie 3 ciąża pierwsza poroniłam w 8 tyg z drugiej mam synka skończył 3 latka a teraz to dopiero 7 tydzień. Mam do Was pytanie moje ciążę były ciężkie i trudne chodziłam do lekarki prywatnie ale ona nie pracuje w szpitalu jak coś się działo to dostawałam tylko skierowanie do szpitala przeważnie zostałam odsyłana z kwitkiem teraz się umówiłam do lekarki która przyjmuje też w szpitalu i do tej do której chodIlzilam najgorzej że obie wizyty mogą być dopiero za 2 tyg i teraz nie wiem co wybrać czy ta która mnie zna moje przypadki ale nie pracuje w szpitalu czy pójść do nowej nie znanej ale pracuje ona w szpitalu na patologi ciąży.Witajto twoja pierwsza ciąża?
W środę. Nigdy nie miałam problemu. Wynik zawsze 1.55-1.57 az tu dzisiaj 0.20 i wielki szok. Obawy. Naczytalam sie tych glupstw w internecie i teraz siedze jak na szpilkachWahania tsh na początku ciąży sa normalnenajlepiej, zeby spojrzał na to lekarz, kiedy masz wizyte?
ja mam 8+1 jutroKlaudia ja mam z 8+5 widać już całego bobasa![]()
Z BrennejJestes ze Skoczowa?