Czarna1985
Fanka BB :)
Złamała mi serce, łajza niedobra![]()
Mi też! ☹![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Złamała mi serce, łajza niedobra![]()
Mi też! ☹![]()
Przepraszam dziewczyny, jeśli ja się tez do tego przyczyniłam, jeśli któraś z Was uraziłam, naprawdę przepraszam, wdałam się w niepotrzebna wymianę zdań, gdzie z reguły unikam takich konfliktów, ale po prostu nie wytrzymałam... musiałam zareagować.
Nic dobrego to nie wniosło, tylko napięcie.
Dziewczynki Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń @Wiórka @cikulinka ❤@cikulinka i @Wiórka kochane, przede wszystkim dużo radości i spełnienia tego najważniejszego marzenia ❤❤❤. Obyście nie musiały zbyt długo na to czekać ❤. Zdroweczka psiorki![]()
Dziękuję ❤ jeszcze troszkę i też taki bd miała ☺ my też te w czepku urodzone, za pierwszym razem się nam udalo![]()
Mnie też za pierwszym razem się udało![]()
Mysle ze do Ciebie nikt nie ma pretensji.Wiesz czasami mozna pewne rzeczy przemilczec ale nigdy chamstwa.To dla kazdej z nas trudny czas i nikt nie potrzebuje takich komentarzy jak daje @Ugly80Przepraszam dziewczyny, jeśli ja się tez do tego przyczyniłam, jeśli któraś z Was uraziłam, naprawdę przepraszam, wdałam się w niepotrzebna wymianę zdań, gdzie z reguły unikam takich konfliktów, ale po prostu nie wytrzymałam... musiałam zareagować.
Witaj owadzia siostroniestety już nic z tego nie będzie. Trzymaj się bo pewnie ci ciężko.
No co Ty, wiadomo, że orzy takich tekstach jak wczoraj leciały to trudno się było nie wkurzyćPrzepraszam dziewczyny, jeśli ja się tez do tego przyczyniłam, jeśli któraś z Was uraziłam, naprawdę przepraszam, wdałam się w niepotrzebna wymianę zdań, gdzie z reguły unikam takich konfliktów, ale po prostu nie wytrzymałam... musiałam zareagować.
Fredzioszko uwielbiam twoje wypowiedzi. Macie tu wszystkie w ciążę szybko zajść ! bo chcę się z wami spotkać i zaliczyć mega imprezę., Owady, futerkowe a nawet wczoraj był brzydki gad
. Od wyboru do koloru
![]()
Się robi psze paniFredzioszko uwielbiam twoje wypowiedzi. Macie tu wszystkie w ciążę szybko zajść ! bo chcę się z wami spotkać i zaliczyć mega imprezę.