No właśnie normalnie nie jestem, nie wiem co we mnie wstąpiło, jakiś gad mnie ukąsiłCamilleka nie wiedziałam że Ty taka nerwowa Madame jesteś. Nie zawracaj sobie tej ślicznej główki takimi rzeczami
. Jeszcze nam się wykonczysz
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie normalnie nie jestem, nie wiem co we mnie wstąpiło, jakiś gad mnie ukąsiłCamilleka nie wiedziałam że Ty taka nerwowa Madame jesteś. Nie zawracaj sobie tej ślicznej główki takimi rzeczami
. Jeszcze nam się wykonczysz
![]()
Moj mąż oprócz Profertilu bierze właśnie wit C 1000, q10 i magnezDziewczyny a czy któraś z Was robiła dla swojego M. swoje mieszanki leków typu witamina C 1000, cynk, salen, kwas foliowy itd? Znalazłam na stronie jednej z klinik ile jakich składników ma być na dobę podane (i żadne z naszych suplementów nie daje rady tym normom). Stosuje ktoś takie swoje dawkowanie?
Stosuje ktoś mace?Będę walczyć, dziś jestem tak nabuzowana, że tylko ostro do przodu...
Moj mąż oprócz Profertilu bierze właśnie wit C 1000, q10 i magnezi jeszcze Omega 3
i chyba już tyle
![]()
Hmm czyli co dalej? Wiesz już mniej więcej kiedy spodziewać się transferu? Bo muszę sobie w swój prywatny kalendarz wpisać [emoji12][emoji1787]Siemka, dopiero czytam, wyżej napisałam. Żadnych rewelacji u mnie, same nudy[emoji8]
Oby łykał, bo wiesz jak to facetDzięki za odpowiedź
Ja mojemu właśnie zakupiłam wit c 1000, cynk, Wit B12, salen, l-karnityne, kozieradkę, kwas foliowy i olej lniany... I mace...
ma jeszcze resztę Fertilman plus... I zestaw witamin dla sportowcow (dużo większe dawki niektórych witamin i minerałów)...
Mam nadzieję, że mu nie zaszkodzę...
No to jesli to juz z transferami to niezle...wiesz co koszt programu z 12 komórkami dawczyni w tym gwaracja 3 dobrej jakosci zarodków to koszt 21 tysiecy.
Czekamy teraz na Twoją fociekiedy masz usg?
Jeszcze nic nie wiadomo, czekamy na okres o dopiero jakieś się termin się określiHmm czyli co dalej? Wiesz już mniej więcej kiedy spodziewać się transferu? Bo muszę sobie w swój prywatny kalendarz wpisać [emoji12][emoji1787]
Czyli nie tylko mój nie współpracuje jak widzęYyy... Mialam 10.06 ale maluch nie dał sobie zrobić żadnej ładnej foty. Połówkowe mam 30.06 tam gdzie miałam prenatalne czyli w szpitalu na NFZ więc pewnie znowu żadnego zdjęcia ia nie dostanę![]()