reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

No i pięknie, środek nocy a ja znowu nie śpię. Nawet moje koty śpią jak zabite. Na dworzu ptasi koncert i żywej duszy nie widać. I co tu robić?

reklama
No i pięknie, środek nocy a ja znowu nie śpię. Nawet moje koty śpią jak zabite. Na dworzu ptasi koncert i żywej duszy nie widać. I co tu robić?

Nie jesteś sama - 4:20 A ja oczy jak 5 zł, przy czym w ciągu dnia nie robię sobie ostatnio żadnych drzemek.. 😬 otworzyłam okno, żeby wpuścić trochę rześkiego powietrza, ale ptaki tak się drą, że zaraz mi męża obudzą 😅

A myślałam że tylko ja spać nie mogę zasnęłam przed 24 a o 4.20 już się obudziłam i po snie. Dziś zaczynam 8 tydz 7t1d chyba dla mnie najtrudniejszy w pierwszej ciąży zaczęłam w nim plamić a w 8t1d poroniłam dobrze że mam Was mam nadzieję że go przeżyje i nie znajdę na zawał. Zauważyłam i tak że ta ciąża 3 jest dużo spokojniejsza może temu że mam 3 latka w domu który zajmuje mi cały dzień jakoś mniej się martwię myślę że że nawet jak by było coś nie tak to mam jego . Jeszcze ponad tydzień do pierwszej wizyty w poprzednich ciążach na tym etapie byłam może już po 4 USG 😁 miłego dnia i oby szczęśliwy dla wszystkich.

Ja też wstałam na siku i już spać nie mogę :( już tak leżę 30 minut i nic.

Życzę wam wszystkim udanego dnia i powodzenia dla wizytujacych dzisiaj :)

Ja dzisiaj trzy razy w nocy na siku wstawałam już dawno tak nie miałam i też już spac nie mogę. Mam nadzieję że już dzisiaj będą tylko dobre wiadomości po wizytach.
Witam Was wszystkie kobitki muszę się wygadać 😔
Do tej pory mijały mnie wszystkie infekcje itd aż do dziś dostałam takiego zapalenia pęcherza ze koszmar nie wiedziałam że to może tak boleć gdy próbuje zrobić siku wyje z bulu i do tego siusiam z krwią 😱 dzwoniłam do mojego lekarza mam jutro jechać do szpitala bo akurat on będzie miał dyżur
Strasznie się boję o dzidzie 😢
Biedna znam ten ból i bardzo współczuję 😔 przed ciążą mega duża porcja furaginy pomagała a w ciąży nie można , jak miałam zapalenie pęcherza już w ciąży to tylko urosept ale nie przy takim mocnym jak już krew się pojawiła, szybko dostaniesz leki i będzie dobrze.

Ja tez nie śpię już od 5 :)
Ale ja to dziś dzień pełen wrażeń będę miala.
8:30 zacznę zakazny A o 13 mam fryzjera Więc chociaż odrost zrobię po 3 msc :)

Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę 😁
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa

Załączniki

• 20200617_195303.jpg
    20200617_195303.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 99
Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę 😁
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa
Śliczny 😁 albo śliczna 😁jaka różnica jest w 8tyg tylko plamka a już w 12 cały malutki człowiek jak te dzieci szybko rosnal

Obecnie jestem w 11+5
Jej jaki duży już dzidziuś ❤️ gratuluję ja już nie mogę doczekać z się swoich pierwszych prenatalnych a jeszcze prawie dwa tygodnie.

reklama
Obecnie jestem w 11+5

Kochana A było widać już plac ? Coś lekarz o tym mówił czy nic?

Do góry