Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję że jak każda skończy już 12 tydzień i przejdziemy przez wszystkie prenatalne to wszystko się uspokoi i będziemy mogły gadać o ubrankach, wózkach i pokojach dla dzieciPowiem Wam, że ja do pierwszej stary żyłam w błogiej nieświadomości jeżeli chodzi o trudności z zajściem, a już na pewno jeżeli chodzi o poronienia i skale „zjawiska”. Jest mi przykro, że dziewczyny, które mają ciąże bezproblemowe stresują się przez te nasze doświadczenia. Z drugiej też strony, jest mi przykro, że w realnym życiu to jest temat tabu :/ Mam ooogggromną nadzieję, że z każdym tygodniem będzie tu coraz bardziej pozytywnie![]()
Dzisiaj z ostatniej miesiączki 11+2 ( czyli skończone 10, plus 2 dni zaczetego11 tygodnia ja zawsze licze biezace te które trwają z resztą aplikacje też A Wy ? ) z USG 11+7 . ❤ też myślę, że dzisiaj będę może już miała USG brzuszkowe A nie dowcipneMasz rację ostatnio na forum panowało takie nastawienie może mi się udzieliło ,chodź bardzo walczyłam żeby niektóry masz tydzień???
Dziewczyny w nocy mi się śniło że ja chodzę z martwym płodem. Od 4 nie śpię to jest jakaś masakra. Dziś wizyta na 11 a mi chodzą po głowie czarne myśli![]()
Te czarnowidztwo najgorsze, ja idę dziś na 15, a już jestem cała w nerwach, jeszcze się podłamałam przykrymi wydarzeniami u dziewczyn w tym tygodniu i jestem kłębkiem nerwów, a jeszcze kilka dni temu myślałam, że w końcu pójdę na luzie.Dziewczyny w nocy mi się śniło że ja chodzę z martwym płodem. Od 4 nie śpię to jest jakaś masakra. Dziś wizyta na 11 a mi chodzą po głowie czarne myśli![]()
Nie nie kochana bo ja mam ustawione w aplikacji bieżące tygodnie a nie ukończone Czyli te które już trwają. Więc jak jest napisane 11+2 to znaczy że to bieżący 11 tydzieńA dokładnie 2 dzień tego 11 tygodnia. Tzn ka tak myślęAnie skonczone 11 plus2 dni z 12tego? Kazdy mowi co innego hmmm