Madzia04071990
Fanka BB :)
My kobiety to chyba juz zawsze bedziemy zyly w stresiezupełnie tak jak mi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My kobiety to chyba juz zawsze bedziemy zyly w stresiezupełnie tak jak mi
Dziewczyny u mnie dzis znow cien cienia ,miesiaczki brakJakiś cień się rzuca w oczy.
Jednak bardzo bardzo bladzioch.
Trzymam kciuki![]()
Ile sie spoznia juz okres?Ja też czekam na okres... a tu ani ciąży ani okresu ehh jak na złość
Mimo wszystko zycze powodzenia i 3mam mocno kciuki2 dni się spoznia. Jakby był to szybciej byłyby dni płodne i znow nadzieja, a tak trzeba czekać..
Wedlug kalendarzyka flo powinna byc 12 czerwca- czyli 8 dni opoznienia juz owulacja 29 maja, ale wczoraj zrobilam moj kalendarzyk dla porownania i pokazal,ze dzis miesiaczka, a owulacja byla 5 czerwca- natomiast 8,9 i 10 czerwca mialam bardzo skape plamienie widoczne tylko na papierzeja też wolałabym mieć już ehh a Ty kiedy masz miec @?
Gdybym miala mozliwosc to juz dawno bym zrobilaPoszłabym i zrobiłabym betę. Mi też kilka dni testy wychodziły jako cień cienia. Wręcz mi wpierali ze coś sobie ubzdurałam. Poszłam na betę i wyszło mi z tego co pamiętam 146. No i jestem w 14 tygodniu ciąży.Nie ma co się stresować. Stres działa na dzidzie. Beta z krwi wszystko wyjaśni
może to głupie ale ostatnio zrobiłam sobie test na pamiątkę i wyszły mi te ciemne krechy w końcu
![]()