Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój się tak wabiłWłaśnie pies naszych sąsiadów tak się wabił![]()
pode mną mieszkanie wynajmują studentki, które dość często imprezują, ale ostatnio zrobiły taką imprezę (w noc z poniedziałku na wtorek a kto im zabroniZaraz nie wytrzymam, jakieś pały zrobiły sobie u mnie na osiedlu imprezę i drą się strasznie. No bo trzeba muzę puszczać tak żeby wszyscy dookoła słyszeli.
Ja nie wiem może to już znak, ze stara d**a jestem, ale irytują mnie takie zachowania strasznie.
Bardzo mi przykro, że miałaś takie doświadczenie. Twój strach jest zrozumiały. Wierzę, że to był straszny przypadek i teraz będziecie cieszyć się zdrowym dzidziusiem już po Nowym RokuHej . U mnie i mojego męża nie było żadnych wad genetycznych a moja przed ostatnia ciąża na badaniach prenatalnych wyszło że dzidzia jest bardzo chora i miała tylko 5% szans na przeżycie w moim łonie. Lekarze mówili że może sama umrzeć ok 27-30 tyg ciąży. Zdecydowaliśmy z mężem na przerwanie ciąży . Była to bardzo trudna decyzja.
Teraz zaczęłam 12 tyd i w piątek mam usg prenatalne i panicznie się boję co tym razem będzie nie mówię tego mężowi ale widzę że on też się boi. Jak narazie nie cieszę się ciążaale tylko dlatego że nie wiem co będzie. Jeśli będzie wszystko dobrze to powiemy dzieciom i rodzicom.
uwielbiam chińczyka.... ojej ojej ale bym zjadłaMy to jak postanowilismy starac sie to od razu sie smialismy jak dziecko nazwiemy
A jakie ziolka pijesz? Melise mozna?
A ja pochlonelam chinczyka na kolacje
Dziewczyny kusicie. Chciałam kupić w piątek po wizycie. Ale obawiam się że nie wytrzymam. Chętnie bym już zamówiła. Ale boje się że zapesze lub nie znajdę i będę się martwić.Udało się, też właśnie posłuchałam![]()