Fado123
Fanka BB :)
A nie masz możliwości zrobić bete?? Choćby dziś jechać i zrobić?? Bo tak to można zachodzić w głowę, co się dziejeA to moj dzisiejszy testkurde juz glupieje, dlaczego kazdy tylko cien pokazuje ehhh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie masz możliwości zrobić bete?? Choćby dziś jechać i zrobić?? Bo tak to można zachodzić w głowę, co się dziejeA to moj dzisiejszy testkurde juz glupieje, dlaczego kazdy tylko cien pokazuje ehhh...
Napisalam do lekarza czy da mi skierowanie,czekam co mi odpiszeA nie masz możliwości zrobić bete?? Choćby dziś jechać i zrobić?? Bo tak to można zachodzić w głowę, co się dzieje
Z moich obliczen wynika,ze jesli owulacja byla 29 maja to moglby to byc dopiero 3 t i 2 d, jesli natomiast owulacja byla 5 czerwca to dopier 2 t i 2 dzien, byc moze za wczesnie na test stad te cienie, albo przyczyna jest cos innego. Zrobie za kilka dni kolejny test jesli kreski sie nie pojawia, to bede miala pewnosc,ze to nie ciaza- do tego czasu mysle,ze powinno juz byc widac. Chyba,ze szybciej otrzymam skierowanie na bete- w co watpie, bo tu ciezko o takie rzeczyA nie masz możliwości zrobić bete?? Choćby dziś jechać i zrobić?? Bo tak to można zachodzić w głowę, co się dzieje
Jak długie masz cykle ? Że taka rozbieżność, między domniemana owulacja? I który masz dc?Z moich obliczen wynika,ze jesli owulacja byla 29 maja to moglby to byc dopiero 3 t i 2 d, jesli natomiast owulacja byla 5 czerwca to dopier 2 t i 2 dzien, byc moze za wczesnie na test stad te cienie, albo przyczyna jest cos innego. Zrobie za kilka dni kolejny test jesli kreski sie nie pojawia, to bede miala pewnosc,ze to nie ciaza- do tego czasu mysle,ze powinno juz byc widac. Chyba,ze szybciej otrzymam skierowanie na bete- w co watpie, bo tu ciezko o takie rzeczydo 12 tygodnia ciazy nie uwazaja za ciaze stad utrudnienia we wszystkim
![]()
Cykl zawsze byl od 30 do 35 dni maxymalnie, mialam nieregularne miesiaczki po porodzie od ktorego minelo 10 mc.Jak długie masz cykle ? Że taka rozbieżność, między domniemana owulacja? I który masz dc?
Nie prawda. Ja byłam 29 marca w 4+4 i była blada kreska że na zdjęciach też nie było widać dopiero jak przyciemniłam zdjęcie. Straciłam ta ciąże i też usunęłam zdjęcia tych testów i nie mam jak ich wstawić. Gdzieś na wątku napewno są bo wstawiałam.Madzia04071990
Myślę, że gdybyś owulację miała 5 czerwca to ciążą ma ponad 4 tygodnie a nie 2, liczy sie od 1 dnia miesiączki. I myślę, że testy pokazywałyby już wyraźną kreskę, nie cienie.
o to dobrze wiedziećNie prawda. Ja byłam 29 marca w 4+4 i była blada kreska że na zdjęciach też nie było widać dopiero jak przyciemniłam zdjęcie. Straciłam ta ciąże i też usunęłam zdjęcia tych testów i nie mam jak ich wstawić. Gdzieś na wątku napewno są bo wstawiałam.
Od pierwszego dnia miesiaczki,nawet jak nie wspolzylam w tym czasie? Obliczylam to od dnia wspolzycia- nie od miesiaczki, bo byla dluga od 9 maja do 22 maja , wiec nikle szanse,ze w tym czasie zaszlam w ciaze.Madzia04071990
Myślę, że gdybyś owulację miała 5 czerwca to ciążą ma ponad 4 tygodnie a nie 2, liczy sie od 1 dnia miesiączki. I myślę, że testy pokazywałyby już wyraźną kreskę, nie cienie.
rozumiem, życzę Ci aby to była ciążaOd pierwszego dnia miesiaczki,nawet jak nie wspolzylam w tym czasie? Obliczylam to od dnia wspolzycia- nie od miesiaczki, bo byla dluga od 9 maja do 22 maja , wiec nikle szanse,ze w tym czasie zaszlam w ciaze.![]()