Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od 35.r.z ale jeśli lekarz widzi coś nie tak to daje skierowanie i też zrobią za darmo na nfzOd jakiego wieku za darmowe?
Ja rogala w ciąży nie miałam ale kołdrę i pierzynę z pierzyny robiłam sobie wałek duży i wygodny. W piątek mam pierwszą wizytę podpowiedzie czy któraś z Was robiła jakieś wyniki na pierwszą wizytę jeśli tak to jakie ostatni raz u ginekologa byłam 3 lata temu po porodzie
Magda a tego co mu powiedziano to zovirax absolutnie.
Olimpia, mi sie wydaje ze jakby w pl pozamykac prywatne gabinety to by bylo dokladnie to samo co w uk I irl. Tylko ze u nas nie sa tak popularne wizyty prywatne a w pl wiekszosc jedzie tylko na nich bo inaczej do lekarza sie nie dostaniesz. Ja w 6tcmialam usg tylko przez moje przejscia I nastepne bedzie dopiero kolo 14 tug pewnie. Dlatego zaplace 160 euro w piatek za prywatne usg. Wydaje mi sie ze wszedzie tak jest
Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Nigdy wcześniej nie miałam zawsze nogi na męża kładłam w nocy więc myślę że mi też podpasujeJest Zajebista mi sie super na tym spało
Ja tez klade ale krzyczy na mnie ze ja jak grzejnik i zebym spadala hahaNigdy wcześniej nie miałam zawsze nogi na męża kładłam w nocy więc myślę że mi też podpasuje
Powiesz jaka?ja tez urodzilam sie z wada,moze by mi dali tez...Ja dostałam skierowanie ze względu na moją wadę z którą się urodziłam.