• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

Nie wiem ale ja mam wrażenie że tam widać niby ptaszka. Czy tylko ja mam takiego wrażenie?

Załączniki

• 20200622_155409.jpg
    20200622_155409.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
reklama
Kochane nie jestem w stanie nadrobić weekendu ale mam nadzieję że wszystko u Was ok ❤! Kobietki które dzisiaj wizytowaly fajnie że już po i teraz czekanie na następne wizyty. Mnie czekają prenatalne za tydzień i jeden dzień ale póki co dziwnie spokojna jestem ale pewnie za kilka dni odpale wrotki 🥰❤ u mnie weekend w kratkę dosłownie. Przedwczoraj pierwszy raz czułam się tragicznie aż płakałam z bezradności... Wczoraj cały dzień super i pojechaliśmy na spacer i lody 4h. Wróciłam do domu i młode dało do wiwatu tak, że mi się odechciało haha 👌 chwalić dzień przed zachodem słońca. Każdy dzień nowe wyzwanie haha 😇🤷‍♀️🤰. Też żrobicie sobie jakieś pamiątkowe zdjęcia ? My wczoraj postanowiliśmy zrobić do albumu 😱🥰

Czyli jeszcze nie widziałaś kochana wogole zarodka na żadnym USG? Kurcze ja też miałam CC ciekawe co będzie u mnie
Na ostatniej wizycie lekarz mówił że widzi, ale też musiał się nagimnastykować. Ale to była wczesna ciąża, początek 6 tygodnia dopiero i była tylko kropka niewielka widoczna. Mówił że kropka miga i że to serce wg niego, ale właśnie przez bliznę źle widać. Zmierzyć nic nie zmierzył, bo było jeszcze maleńkie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry