ŚciskamMam wynik u mnie też 2 inseminacja nieudana - beta 0,59
Zaczynamy od nowa...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚciskamMam wynik u mnie też 2 inseminacja nieudana - beta 0,59
Zaczynamy od nowa...
Ja jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
Epidemia jest cały czas, ja też mam nadzieje, że nie zamkną nam znowu klinik, każdy miesiąc stracony to tragedia... Trzymam kciuki za wizytęJa jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
Dziękuje dziewczyny[emoji3590]Trzymam za was mocno [emoji110][emoji110][emoji110]a ja idę dalej po kolejna szansę
Niech chociaż jednej sie udaidź jutro na bete...nie ma co czekać. Jeżeli cokolwiek się dzieje, to beta powinna chociaż drgnac...
Ja jutro idę do mojego gina w sprawie in vitro. Tylko trochę się martwię że znowu wybuchnie epidemia i wszystko się przesunie a ja stracę kolejna szanse ale zobaczę co on mi powie i jak to będzie rozłożone w czasie.
Trzymam kciuki by wszystko poszło zgodnie z planem. Daj znać[emoji3059]
Epidemia jest cały czas, ja też mam nadzieje, że nie zamkną nam znowu klinik, każdy miesiąc stracony to tragedia... Trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
Trzymam kciuki [emoji8] odezwij się potem!
Trzymam kciuki ! :-) nadal dr W ?O 16:15 mam wizytę więc oo 17 już wam zdam relacje [emoji16] trochę się boje ale co ma być to będzie[emoji6][emoji110][emoji123]
Czesc Kochana !@Asia999 jak u Ciebie sytuacja?