inkaby
Fanka BB :)
widzę, że mój słownik wie lepiej nie "prostu" tylko "posty" miało byćNadrabianie postów na forum jest trudne, to prawda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
widzę, że mój słownik wie lepiej nie "prostu" tylko "posty" miało byćNadrabianie postów na forum jest trudne, to prawda
Wiesz co, ja po 1cc i moja gin kazała mi nie kombinowaći nie wyszło![]()
Np mnie nie ma na tej Waszej liście, a udzielam sięJa bym zrobiła grupe z listy która jest i tyle. Myślę że styczniowe mamy się wyczerpaly i już nowe nie dolacza... Myślę że 50 postów to minimum na 1000 stron na forum. A juz napewno nie takie osoby co piszą teraz a czytają od początkui chyba jedyna opcja to zostać tu bo myślę że fb jest zbyt prywatny a jednak każda lubi chyba mówić tu anonimowo...
Ja bym zrobiła grupe z listy która jest i tyle. Myślę że styczniowe mamy się wyczerpaly i już nowe nie dolacza... Myślę że 50 postów to minimum na 1000 stron na forum. A juz napewno nie takie osoby co piszą teraz a czytają od początkui chyba jedyna opcja to zostać tu bo myślę że fb jest zbyt prywatny a jednak każda lubi chyba mówić tu anonimowo...
Z WarszawyIwona, skąd jesteś?
U mnie też bez żadnych owacji i pięknych wydarzeń. Powiedziałam rodzicom, że RACZEJ jestem w ciaży, ale proszę się jeszcze nie cieszyć i nikomu nie mówić".
Czemu ojcu nie?
Dobry sposób na kichanie po CC to przyłożenie mocno poduszki do brzucha na czas kichnięcia. Może i w Twoim przypadku poskutkuje.
No ja po pierwszej też nie, wtedy wyszła cc na cito i potem się bałam powtórki ale dawali mi wybór nie wiem jednak czy to już nie ryzyko z blizna itd. Zobaczymy jak to będzie ale trochę już mi się ta myśl w głowie pojawia mimochodemWiesz co, ja po 1cc i moja gin kazała mi nie kombinowaćale nie pytałam o szczegóły, bo super przeszłam cc i wcale się nie bronię.
Można powiedzieć że tak ,aktualnie jestem bez L4 ale jutro idę do lekarza i będę prosić o wsteczne L4 .a szef wie że mam L4 do końca tygodnia.I poszlas na L4? Pod dym względem jest fajny w ja nie lubię rozmawiać o swoich uczuciach. Podziękował że się z nim podzieliłam ta radosna nowina i będzie trzymal kciuki. Dlatego ja do niego też mam sentyment i nie chce iść na L4.