Cudowny lekarz to Pan Artur Drobniak.Niestety nie pracuje w zadnej klinice leczenia nieplodnosci-a szkodaA nazwisko podasz?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny lekarz to Pan Artur Drobniak.Niestety nie pracuje w zadnej klinice leczenia nieplodnosci-a szkodaA nazwisko podasz?![]()
Hej dziewczyny. Jakiś czas temu śledziłam te forum. W trudnych momentach znalazłam tu wiele zrozumienia. Jestem po 2 nieudanych in vitro. Na wszystkie hormony reagowalam książkowo, zarodki świetnej jakości a mimo to dwa razy porażka. Było podejrzenie endometriozy ale do tej pory nikt jej nie widział. Az do teraz, okazało się że wszczepiła się w moczowód przez co zablokowała mi odpływ moczu z nerki. A to powoduje różne infekcje i nie jest wskazane w ciąży. Teraz jest plan farmakologicznego wyciszenia endometriozy, mam też założony cewnik który udrożnia odpływ z nerki. Wszędzie czytam jak to endometrioza niszczy nadzieję na bycie mamą.. Czy mialyscie podobne problemy? Czy mimo tak wrednej endometriozy udało Wam się zajsc w ciążę? Potrzebuje pozytywów[emoji18]
Hej [emoji4]
Dziewczyny drugie dzień cyklu i moje wyniki, myślicie ze mogą być?
LH 20.20
TSH 5.92
Estadol 11.55
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Zawsze miałaś takie TSH. Bo ona jest jednak trochę wysokie.
Za wysokie Tsh. Max 2.5 powinno być. Bjerzesz eythyrox albo letrox ?Hej![]()
Dziewczyny drugie dzień cyklu i moje wyniki, myślicie ze mogą być?
LH 20.20
TSH 5.92
Estadol 11.55
Buziaki![]()
Po poronieniu w kwietniu miałam 0.70 a w zeszłym roku 1.1....
Biorę letrox 75 ...
Za wysokie Tsh. Max 2.5 powinno być. Bjerzesz eythyrox albo letrox ?
Z tego co kojarzę bierzesz encorton a po sterydzie skacze. Dzwoń do o endokrynologaTo powinnaś to skonsultować z endokrynologiem bo jak na początek to mówią o normie do 2.5 więc chyba musisz mieć większa dawkę.
To powinnaś to skonsultować z endokrynologiem bo jak na początek to mówią o normie do 2.5 więc chyba musisz mieć większa dawkę.
U mnie beta 11 dpt wynosi 10.55
Jestem w szoku, bo spodziewałam się zera po tych negatywnych testach
W poniedziałek powtarzam. Kamień mi spadł z serca, bo to chyba znaczy że była implantacja?
BETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!