Karmelove92
Zaciekawiona BB
No to faktycznie tutaj nie mam chyba co liczyć na toJa mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie tutaj nie mam chyba co liczyć na toJa mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystko
Wracam juz z moimi kroplami do domku.
3 były transferowaneIle miałaś transferowanych?![]()
3 były transferowane
Hej dziewczyny:-) Pisałam wczoraj do Was z prośbą o interpretację tych moich wyników bety. Rozmawiałam właśnie przez telefon z moją doktor... Zaczyna podejrzewać pozamaciczną... Tym samym dołączyłam do grona zdołowanych...
Czy często jest ciąża pozamaciczna? Z czego to wynika?
To mój 3 transfer. A zarodki najwyższej klasy .transfer świeżych zarodkow nie crio.Wow który to Twoj transfer, zarodki jakiej klasy miałaś![]()
To juz nie odwaga tylko desperacjia. Bardzo chcemy zostać rodzicami. Przyjmujemy wszystko co lekarz zaleca.Trzymam moccne kciuki, odważna jesteś ze 3 na raz
Bede śledziła Twoja historyjkę![]()
To juz nie odwaga tylko desperacjia. Bardzo chcemy zostać rodzicami. Przyjmujemy wszystko co lekarz zaleca.
Za 7 dniZaskoczyla mnie ilość bo mi zaproponowała najwięcej dwa.
Rozumiem Cie doskonale....
Kiedy betujesz ???