Dziękuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje
Połechtałaś moje narcystyczne ego;-) BTW tez myśle o tobie ziołowa dziewczyno :-))) kiedy masz mieć transfer? Przepraszam jak pisałaś, ale zaglądam tak z doskoku.
O w takim razie jeszcze kilka by Ci się przydało [emoji16] tych z "łaciny kuchennej"Czyli jak bym trafila kiedys do korpo z wloską czy hiszpanska szmatą - to bez problemu dam sobie rade![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤@bazylia128 kochana moja, wiem pewnie paraliżuje cię strach....nie masz wyjścia musisz przyjąć na klatę co przyniesie los. Masz piękny zdrowy zarodek to już połowa sukcesu. Niezmiennie wierzę będziesz mamą.
AnetaJasamiiiii zobacz ja tu nadal bez powodzenia.... Kochana a przypomnij w jakiej klinice się leczyłąś? Często na stronie kliniki masz wykaz jakie badania zrobić. RObisz wirusówki różyczka, hbc hbs hiv cytologia wymaz z szyjki macicy czasami usg piersi. kurka nie pamiętam co jeszcze a niedawno robiłam.
za dwa trzy dni powinnam dostac okres - reszta juz wiesz jak sie odbywaKochana może poprostu wierzy w to. Wszystko masz sprawdzone z każdej strony. Nawet od du.y strony. Także musi być dobrze. Kiedy mniej więcej wypada transfer??
A ja myśle, ze każdy ma jakieś marzenia i dorosłe jest pożegnanie się z nimi w odpowiednim czasieRozumiem cie ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla nas osób które tak bardzo walczyly o to zeby wogole miec dziecko jest bez różnicy, ale ci co maja je z łatwością nie rozumieją tego jakie to szczescie i ich problemy sa inne tak jak tej mojej kolezanki. Jej zawsze marzyła sie corka a ma samych synów.
Byłaś już w Gamecie na konsultacji? Ja rzadziej czytam forum więc na pewno mi to umknęło..Przykro mi ze tyle na Was spadłoTrzymajcie sie tam i oby wszytsko dobrze sie ułożyło
![]()
taaaaaaaaaa szybko wpada w ucho a jeszcze jak nie ma lektora to juz wogole - rano sie budze i HABLAR -uje pod prysznicemMi najbardziej z tych wszystkich hiszpańskich seriali weszło do głowy słowo LA PUTA, jak to zazwyczaj bywa z wulgaryzmami![]()